Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a recunoscut cine a fost cel mai bun om al FCSB-ului în partida cu Petrolul: ”Pentru mine e omul meciului!” EXCLUSIV

MM Stoica a recunoscut cine a fost cel mai bun om al FCSB-ului în partida cu Petrolul: ”Pentru mine e omul meciului!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre meciul din Superligă pe care FCSB l-a câştigat cu 2-0, contra celor de la Petrolul.

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 2-0, într-un meci al etapei a 13-a din Superligă. Este prima victorie a echipei bucureştene în deplasare din acest sezon.

Meciul de pe stadionul Ilie Oană a fost întrerupt în minutul 13, pentru cinci minute, din cauza fumului provocat de petardele aruncate de fani. Dawa a deschis scorul în minutul 45+2 după o pasă în faţa porţii trimisă de Omrani. În minutul 47, FCSB a majorat scorul prin golul înscris de Florinel Coman, din pasa lui Cordea.

Billlel Omrani a avut evoluţii mai bune de la meci, la meci. MM Stoica susţine că fostul atacant de la CFR a fost omul meciului în partida cu Petrolul Ploieşti. 

”Pentru mine e omul meciului!”

”Noi am marcat golul 2 şi am văzut ce se analiza daca a fost penalty la Dawa. Asta înseamna că ori era 2-0, ori 1-1. Jocul din primele 30 de minute a fost extraordinar.

Golul a venit după o perioadă în care nu am mai ameninţat. O neşansă teribilă a făcut să nu marcăm în primele minute. Am dat de două ori bară. Omrani a fost omul meciului. Pentru mine a fost omul meciului”, a spus MM Stoica, la OrangeSport.  

Gigi Becali s-a convins după ce l-a văzut pe Billel Omrani în meciul cu Petrolul: ”Nu-l trădează mingea!”

”Ai văzut, Omrani, dacă are valoare? Şi-a creat repede relaţii de joc. Şi mai are, e la 60% din potenţial. E prieten cu mingea, are valoare. Nu-l trădează mingea”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: fcsb-petrolul-mm stoica 

viewscnt
Articole similare