Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru variante luate în calcul de Adrian Mititelu pentru înlocuirea lui Marius Croitoru! Nicolo Napoli are şanse să revină pentru al nouălea mandat

Patru variante luate în calcul de Adrian Mititelu pentru înlocuirea lui Marius Croitoru! Nicolo Napoli are şanse să revină pentru al nouălea mandatgalerie foto

FC U Craiova

Comentarii

În urma înfrângerii surprinzătoare suferite împotriva Chindiei, Marius Croitoru (42 de ani). Patru nume s-ar afla pe lista cu posibili înlocuitori a lui Adrian Mititelu, printre care şi Nicolo Napoli (60 de ani), care ar avea şanse să revină la FC U Craiova pentru al nouălea mandat.

Instalat pe banca tehnică a lui FC U Craiova spre sfârşitul lunii iunie, Marius Croitoru, aflat la prima aventură din cariera de antrenorat departe de Botoşani, nu a rezistat nici patru luni în Bănie.

În urma înfrângerii surprinzătoare suferite împotriva Chindiei, cele două părţi s-au despărţit. Dacă în comunicatul oficial era notat că antrenorul a dorit acest lucru, alte surse susţin că decizia a fost a patronului.

Patru variante luate în calcul de Adrian Mititelu pentru înlocuirea lui Marius Croitoru

Croitoru trebuia să o conducă pe FC U în play-off în acest sezon, dar, după 13 etape, formaţia craioveană reuşise să însumeze doar 15 puncte, aflându-se pe locul 11 în momentul plecării tehnicianului.

După patrida cu Chindia, Croitoru s-a dus să salute galerie, iar prin gestica sa era clar că acesta îşi lua rămas bun, trist, de la fanii olteni. Conform Prosport, Adrian Mititelu ar avea pe lista cu posibili înlocuitori patru nume.

1. Mircea Rednic

Mircea Rednic este liber de contract după despărţirea de Dinamo, adică de aproape un an, dar Adrian Mititelu încă l-ar considera o variantă bună pentru echipa sa.

”Puriul” a mai antrenat formaţia din Bănie în urmă cu aproape 20 de ani, între martie şi septembrie 2004.

2. Leo Grozavu

Un alt antrenor care se află în afara circuitului de o vreme, Leo Grozavu nu a reuşit să îşi mai găsească vreun post după despărţirea de Sepsi, deşi ar fi fost luat în calcul de mai multe echipe.

Cunoscut pentru ”milităria” de la echipele pe care le pregăteşte, tehnicianul ar fi fost dorit de FC U şi în sezonul, însă a dat de înţeles că ar refuza oferta. Totuşi, după mai multe luni în care nu a preluat altă formaţia, părerea sa s-ar putea să se fi schimbat.

3. Erik Lincar

Liber de contract după despărţirea de U Cluj, Lincar ar putea avea şansa de a face un pas important înainte, în ciuda faptului că şi-a dat demisia de pe banca tehnică a ”şepcilor roşii” înainte de a câştiga un meci în Liga 1.

Totuşi, în primele etape, cei de la U au reuşit să impresioneze, iar acele prestaţii ar fi fost de ajuns pentru a îl convinge pe Mititelu să îl treacă pe Lincar pe lista sa.

4. Nicolo Napoli

Ce mai este de spus despre Nicolo Napoli şi FC U Craiova? ”Idila” dintre cele două părţi a început în urmă cu aproape 20 de ani, în iulie 2003, şi a produs de atunci, în total, opt mandate ale italianului în Bănie.

Dacă va reveni pentru al nouălea, italianul va face o nouă surpriză uriaşă, în ciuda faptului că tot surprinde de mulţi ani încoace.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fc u craiova 

viewscnt
Articole similare