Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Billel Omrani a semnat cu FCSB!

BREAKING NEWS | Billel Omrani a semnat cu FCSB!

FCSB

Comentarii

În continuare în căutarea unui nou atacant, FCSB mai poate transfera numai jucători liberi de contract, întrucât perioada de mercato a luat sfârşit. Gigi Becali a recunoscut că este aproape de a rezolva transferul unui vârf şi a fost întrebat dacă este vorba despre Billel Omrani (29 de ani).

UPDATE 16:37 - Gigi Becali a anunţat că Billel Omrani (28 de ani) a semnat cu FCSB, pentru un salariu de 20.000 de euro şi o primă de instalare.


Deşi i-a transferat deja pe Andrea Compagno şi Bogdan Rusu în această vară şi dispunea deja de Ianis Stoica şi Andrei Dumiter, FCSB mai este în căutarea unui nou atacant.

Nicolae Dică şi Gigi Becali au recunoscut în mai multe rânduri că mai doresc întăriri în ofensivă, iar acum ar fi aproape de a rezolva venirea unui nou vârf.

Gigi Becali a dezvăluit că este aproape de a transfera un nou atacant, punctând că va anunţa în foarte scurt timp dacă mutarea se va materializa.

Întrebat dacă Billel Omrani este jucătorul în cauză, patronul FCSB-ului a răspuns că nu poate oferi niciun detaliu deocamdată şi că va reveni cu un anunţ în ”două ore”.

În două ore vă spun sigur pe cine transferăm. Este un atacant, dar nu ştiu să vă spun mai multe. Peste două ore o să ştiţi dacă vine sau nu”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

FCSB, la un pas de a transfera un nou atacant

Interesul FCSB-ului pentru Billel Omrani nu este un secret: încă de când se afla aproape de finalul contractului cu CFR Cluj, roş-albaştrii îşi manifestaseră interesul pentru internaţionalul algerian.

Acesta era interesat să plece de la CFR Cluj, după şase ani petrecuţi la club, mai ales că echipa pregătită de Dan Petrescu nu se apropia de pretenţiile sale salariale.

Omrani ar fi dorit în jur de 45.000 de euro pe lună de la campioană, sumă pe care i-a cerut-o şi FCSB-ului, dar niciuna dintre echipe nu a fost dispusă să îi ofere atât de mult.

Aşadar, internaţionalul algerian a rămas liber de contract şi şi-a căutat un nou angajament întreaga vară, însă nu a avut parte de succes în această privinţă.

Întrucât suntem deja în plin sezon, Omrani are nevoie să îşi găsească o echipă cât mai repede, astfel riscă să stea pe bară până în iarnă, motiv pentru care ar putea fi dispus să mai renunţe la pretenţiile sale financiare.

Afla mai multe despre: billel omrani 

viewscnt
Articole similare