Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a primit o ofertă pentru Andrei Cordea după meciul cu West Ham! Gigi Becali a dezvăluit cât i s-a oferit şi de unde a provenit propunerea: ”E lucru bun”

FCSB a primit o ofertă pentru Andrei Cordea după meciul cu West Ham! Gigi Becali a dezvăluit cât i s-a oferit şi de unde a provenit propunerea: ”E lucru bun”

FCSB

Comentarii

După venirea lui David Miculescu (21 de ani) la FCSB, era anticipat că Andrei Cordea (23 de ani) îşi va pierde locul de titular la Bucureşti. Însă, după transferul fostului star al UTA-ei, fostul jucător de la Clinceni a ”explodat” şi a traversat forma carierei.

Venirea lui David Miculescu la FCSB părea a fi începutul sfârşitului pentru Andrei Cordea, fiind anticipat că acesta va fi scos din primul 11 pentru a i se face loc fostului star al UTA-ei.

Însă, de îndată ce a venit jucătorul de 21 de ani la Bucureşti, Cordea a ”explodat” şi a devenit cel mai important, decisiv şi influent fotbalist al vicecampioanei.

”Tricolorul” începuse foarte bine şi ultima stagiune, dar s-a ”pierdut” după câteva meciuri şi nu a mai reuşit să lege prestaţii la fel de bune ca în primele luni ale sezonului.

Însă, în această stagiune, Andrei Cordea este motivat să nu îşi piardă locul de titular în favoarea lui Miculescu, iar acest lucru se poate vedea cel mai bine pe teren.

Perioada foarte bună prin care trece fotbalistul de 23 de ani nu a trecut neobservată de scouteri. Două persoane au fost prezente la meciul cu West Ham special pentru a îl urmări pe ”tricolor”.

FCSB a primit o ofertă pentru Andrei Cordea după meciul cu West Ham

După ce a impresionat pe London Stadium, marcând unicul gol al FCSB-ului, o primă ofertă pentru Andrei Cordea nu a eşuat să apară.

Gigi Becali a dezvăluit că reprezentanţii unui club din Arabia Saudită i-au făcut o propunere de trei milioane de euro pentru transfer internaţionalului român.

Patronul FCSB-ului nici nu a vrut să audă de o sumă atât de mică şi le-a răspuns acestora, ferm, că doreşte 10 milioane de euro pentru cel mai în formă fotbalist al vicecampioanei.

Mulţumirea mea după meciul cu West Ham a fost că Andrei Cordea a dat gol. Erau acolo doi oameni, le-am dat bilete la lojă. care au oferit trei milioane de euro, noi am cerut 10. 

E un lucru bun că a dat gol, s-a descurcat bine. Să vedem acum. Din Arabia Saudită erau”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: andrei cordea 

viewscnt
Articole similare