Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu le dă voie cineva întunecat să vadă”. Gigi Becali dă vina pe arbitru pentru punctele pierdute cu West Ham: ”Câştigam dacă nu era penalty”

”Nu le dă voie cineva întunecat să vadă”. Gigi Becali dă vina pe arbitru pentru punctele pierdute cu West Ham: ”Câştigam dacă nu era penalty”

FCSB

Comentarii

După înfrângerea FCSB-ului cu West Ham, partidă în care FCSB a condus, Gigi Becali a dat vina pe arbitrul Benoit Bastien pentru punctele pierdute. Patronul vicecampioanei este convins că nu a fost penalty la intrarea lui Târnovanu asupra lui Cornet şi consideră că acela a fost momentul care a întors jocul în favoarea englezilor.

FCSB s-a prezentat neaşteptat de bine la confruntarea cu West Ham, având în vedere rezultatele reuşite în campionat de vicecampioană, care a reuşit să câştige doar una dintre cele şapte etape disputate până acum.

Roş-albaştrii au fost formaţia mai periculoasă în prima repriză şi a reuşit să intre la vestiare la pauză în avantaj, în urma golului marcat de Andrei Cordea, din pasa lui Darius Olaru.

Însă, West Ham a reuşit să întoarcă scorul în doar cinci minute în repriza secundă. Bowen a înscris de la punctul cu var în minutul 69, în urma penalty-ului controversat acordat de Benoit Bastien, înainte ca Emerson să îi aducă pe ”ciocănari” în avantaj în minutul 74.

Lovitura de graţie a fost dată de Antonio în minutul 90, dar aceasta deja nu mai avea vreo relevanţă pentru roş-albaştri, care au fost foarte aproape de a scoate măcar un punct din cel mai greu meci al grupei.

Gigi Becali dă vina pe arbitru pentru punctele pierdute cu West Ham

Gigi Becali este convins că Bastien a luat o decizie eronată când le-a acordat penalty celor de la West Ham şi este de părere că, fără acel moment, FCSB ar fi reuşit să revină la Bucureşti cu toate punctele.

Am ascultat şi comentariile, acolo clar nu a fost 11 metri, a fost fault în atac. Nu mai vreau să vorbesc mai multe să nu mai fac păcate, să judec.

Sunt unii oameni care au gânduri negre pentru invidie. Nu mă leg de Crăciunescu. Hai să-ţi spun ceva. Sunt unele lucruri care sunt evidente, clare.

Ăla vine, ăla aşteaptă, nici nu se duce în el, şi ăsta vine să se arunce în el. Sunt oameni care nu văd asta.

Deşi sunt mari experţi nu văd asta, pentru că nu le dă voie cineva foarte întunecat. Nu vreau să mai spun ceva, intrăm pe alte teme duhovniceşti.

Dacă nu era 11 metri, câştigam meciul. Şi chiar dacă câştigam, ne minţeam că suntem la distanţă de ei”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare