Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Final nebun de meci în Juventus - Salernitana! Patru cartonaşe roşii, un gol egalizator şi o reuşită anulată, ”împachetate” în prelungirile partidei

VIDEO | Final nebun de meci în Juventus - Salernitana! Patru cartonaşe roşii, un gol egalizator şi o reuşită anulată, ”împachetate” în prelungirile partidei

Serie A

Comentarii

Partida dintre Juventus şi Salernitana s-a încheiat cu scandal. După ce de abia egalaseră dramatic în prelungiri, jucătorii pregătiţi de Max Allegri credeau că dăduseră lovitura decisivă câteva minute mai târziu, dar arbitrul Matteo Marcenaro a anulat reuşită, iar un scandal monstru a erupt.

Final nebun de meci în Juventus - Salernitana

Juventus şi Salernitana au făcut un meci nebun la Torino. Echipa din sud a făcut o primă repriză de vis şi a condus cu 2-0 la pauză pe Stadium. Candreva a deschis scorul după ce Mazzochi s-a distrat cu defensiva bianconerilor.

În prelungiri, Piatek a făcut 2-0 din penalty. Juve a revenit în partea a doua: Bremer s-a înălţat superb şi a marcat. Prelungirile au fost de coşmar pentru arbitrul de 29 de ani al meciului.

A dat un penalty pentru Juve în prelungiri. Bonucci a ratat, dar a urmărit mingea şi s-a făcut 2-2. Două minute mai târziu, Milik a trimis şi el mingea în poarta Salernitanei. Şi-a dat tricoul jos şi a fost eliminat pentru două galbene.

Golul a fost anulat pentru un ofsaid la Bonucci, iar juventinii şi-au pierdut cumpătul: Allegri şi Cuadrado au văzut şi ei roşu, iar Juventus e abia pe opt în Serie A. Federico Fazio a fost şi el eliminat.

Ionuţ Radu şi Vlad Chiricheş au făcut un meci mare pe terenul liderului Atalanta. Portarul român a făcut zid în faţa atacurilor bergamascilor.

Când a fost învins, reuşita lui Koopmeiners a fost anulata pentru un henţ. Radu a fost învins până la urmă de un fundaş, Demiral. Valeri a răspuns imediat, iar Cremonese a luat al doilea punct al sezonului.

Lazio s-a chinuit mai bine de o oră acasă cu Verona. Golul izbăvitor a venit după o greşeală în lanţ a defensivei oaspeţilor. Golgheterul Immobile a fost la post şi a marcat pentru a treia oară în a cest campionat.

Sarri a fost mai nervos la 1-0. A făcut un semn obscen către un oficial de pe banca adversă. Luis Alberto a închis tabela în prelungiri, iar Lazio a bifat a treia victorie stagională.

Sassuolo a condus-o pe Udinese, după reuşita lui Frattesi. Echilibrul s-a rupt însă după eliminarea lui Tressoldi, din minutuln 44.

Oaspeţii au marcat de trei ori în ultimul sfert de oră. Dubla lui Beto şi golul lui Samardzic i-a adus a patra victorie consecutivă lui Udinese. Echipa Sottil a urcat pe locul 4 în Serie A.

Bologna a câştigat în premieră în acest sezon, la primul meci după demiterea lui Mihajlovic. S-au marcat trei goluri în decurs de opt minute. Fiorentina a deschis scorul prin Quarta, dar Bologna a revenit imediat.

Barrow şi Arnautovic au înscris. Austriacul a marcat şase dintre cele şapte goluri ale echipei sale în această stagiune şi conduce clasamentul golgheterilor.

Afla mai multe despre: juventus 

viewscnt
Articole similare