Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CS Mioveni - U Cluj 0-1. Echipa lui Eugen Neagoe, la prima victorie. Flavius Stoican, la primul eşec pe banca argeşenilor

VIDEO | CS Mioveni - U Cluj 0-1. Echipa lui Eugen Neagoe, la prima victorie. Flavius Stoican, la primul eşec pe banca argeşenilor

Superliga

Comentarii

U Cluj a învins-o pe CS Mioveni, scor 1-0, în etapa a zecea din Superligă. Formaţia pregătită de Eugen Neagoe obţine prima victorie şi acumulează şapte puncte în clasament, depăşind-o pe CS Mioveni, care rămâne cu şase, pe penultimul loc.

VIDEO | CS Mioveni - U Cluj 0-1 (Ely Fernandes 35)


Echipele de start:

  • CS Mioveni: Popescu - Iacob, Scarlatache, Garutti - Oancea, Lixandru, Pop, Şerbănică - Blănaru, Krasniqi, Buziuc; Rezerve: Croitoru - Balaur, Rădescu, Coşereanu, Carnat, toma, Antal, Burlacu, Kabananga
  • U Cluj: Iliev - Chipciu, Ilie, Ispas, Briceag - Bic, Pires, Filip - Haită, Bălan, Ely Fernandes; Rezerve: Gorcea - Vlădoiu, Simion, Purece, Remacle, Horşia, Hofman, Moraru, Fulop

Min 90+6. Final de meci.

Min 90+5. Ocazie Mioveni. Krasniqi reia cu capul, dar Iliev reţine mingea.

Min 90+4. Ocazie Mioveni. Coşereanu  trimite un şut frumos, dar Iliev are o intervenţie bună.

Min 86. Ocazie Cluj. Vlădoiu iroseşte o şansă bună de a marca pe contraatac.

Min 79. Ocazie Mioveni Krasniqi reia peste poartă la un corner.

Min 54. Ocazie Mioveni. Antal nu a ajunge la o minge trimisă din bandă în faţa porţii.

Min 48. Ocazie Mioveni. Intrat la pauză, Antal iroseşte prima şansă a gazdelor în partea secundă.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45+2. Pauză.

Min 35. GOOOL U Cluj. Ely Fernandes deschide scorul, cu mult noroc, la Mioveni. Reuşita este validată şi de VAR.

Min 30. Ocazie Mioveni. Buziuc scapă singur cu portarul, dar nu reuşteşte să fructifice şansa mare de care a beneficiat.

Min 26. Ocazie U Cluj. Haită trimite un şut cu stângul pe lângă poartă.

Min 1. A început partida.


Promovată în 2021 în Liga 1, nimeni nu dădea vreo şansă Mioveniului să se salveze de la retrogradare în ultima stagiune, dar Alexandru Pelici a reuşit minuni alături de argeşeni.

Nu doar că echipa s-a salvat de la retrogradare, ci a şi reuşit să evite barajul, o performanţă în sine având în vedere că lotul a rămas aproape acelaşi ca în Liga 2.

Însă, după un început modest în acest sezon, CS Mioveni s-a decis să renunţe la serviciile lui Pelici şi să îl recruteze pe Flavius Stoican, care a adus echipei prima victorie a sezonului.

În prezent, formaţia argeşeană se află pe locul 14 în Liga 1, cu şase puncte din nouă etape, şi este printre favoritele la retrogradare în acest sezon.

Într-o situaţie similară se regăseşte şi U Cluj. După un început impresionant, în care a smuls remize împotriva FCSB-ului şi Universităţii Craiova, ”şepcile roşii” au fost în cădere liberă.

Acele două egaluri au fost urmate de patru înfrângeri la rând, care l-au motivat pe Erik Lincar să îşi dea demisia.

În locul său a sosit Eugen Neagoe, iar, deşi prestaţiile s-au îmbunătăţit, ardelenii încă sunt în căutarea primei victorii după revenirea în Liga 1.

În prezent, U Cluj ocupă locul 15 în campionat, cu patru puncte însumate după nouă runde.

Afla mai multe despre: mioveni u clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare