Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duckadam, de părere că un singur jucător de la FCSB merită să fie convocat la naţională: ”Sunt probleme”. Cordea, omis de ”Eroul de la Sevilla” | EXCLUSIV

Duckadam, de părere că un singur jucător de la FCSB merită să fie convocat la naţională: ”Sunt probleme”. Cordea, omis de ”Eroul de la Sevilla” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În urma unui început modest de sezon, Helmut Duckadam este de părere că mai niciun jucător al FCSB-ului nu merită convocat la echipa naţională. ”Eroul de la Sevilla” a nominalizat un singur fotbalist şi l-a omis pe Andrei Cordea, cel mai în formă roş-albastru.

În debutul acestui sezon, FCSB a reuşit să îşi atingă marele obiectiv setat de Gigi Becali, calificarea în grupele Conference League, dar a neglijat serios campionatul.

După şapte etape, roş-albaştrii au o singură victorie şi s-ar afla în real pericol de a rata play-off-ul dacă ar ţine-o tot aşa.

În preliminariile Conference League, câţiva oameni de bază au făcut diferenţa meci de meci pentru echipa pregătită de Nicolae Dică, iar aceştia au fost menajaţi sau indisponibili în campionat.

În plus, câţiva dintre fotbaliştii decisivi din ultimul sezon, precum Tavi Popescu sau Darius Olaru, nu au mai dat acelaşi randament ca în ultima stagiune.

Toate aceste aspecte, combinate cu plecarea lui Florin Tănase, au contribuit la startul de sezon modest al vicecampioanei României.

Înaintea partidelor pe care urmează să le dispute echipa naţională, Gigi Becali spera să aibă cât mai mulţi roş-albaştri la lot, dar numai câţiva jucători au şansa de a fi convocaţi.

Duckadam, de părere că un singur jucător de la FCSB merită convocat la naţională

Helmut Duckadam este de părere că doar un fotbalist al FCSB-ului ar merita să fie conovcat, uitând probabil de forma bună prin care trece Andrei Cordea.

”Eroul de la Sevilla” i-a propus lui Edi Iordănescu să îl cheme pe Florinel Coman înapoi la echipa naţională, după o absenţă de un an şi jumătate.

Duckadam a punctat că Tavi Popescu şi Darius Olaru nu traversează perioadă bune, astfel că unicul jucător pe care îl vede obţinând pe merit convocarea este căpitanul FCSB-ului.

La FCSB sunt probleme. Jucătorii care anul trecut au fost în formă din păcate au început mai slăbuţ, mă refer la Octavian Popescu, la Olaru.

Un nume de la FCSB cred că ar fi Florinel Coman, care are o revenire foarte bună. Sper să o ţina tot aşa”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Orange Sport.

Florinel Coman se află la al şaselea sezon alături de FCSB şi a fost numit căpitan după plecarea lui Florin Tănase în Emirate.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare