Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Thomas Tuchel după demiterea de la Chelsea: ”Speram că nu se va întâmpla acest lucru mulţi ani. Sunt devastat”

Prima reacţie a lui Thomas Tuchel după demiterea de la Chelsea: ”Speram că nu se va întâmpla acest lucru mulţi ani. Sunt devastat”

Chelsea

Comentarii

Instalat pe banca lui Chelsea în iarna lui 2021, în locul lui Frank Lampard, Thomas Tuchel (49 de ani) a fost demis de noua conducere a clubului londonez, în urma unui început modest de sezon. Picătura care a umplut paharul a fost înfrângerea cu Dinamo Zagreb, din grupele Ligii Campionilor.

Instalat pe banca lui Chelsea într-un moment dificil pentru club, Thomas Tuchel a reuşit imposibilul alături de echipa londoneză.

Când a sosit la Londra, ”albaştrii” se aflau în afara locurile europene din Premier League şi traversau o perioadă neagră.

Misiunea lui Thomas Tuchel era doar să redreseze echipa şi să o conducă spre grupele Champions League, adică, implicit, să se claseze în top patru.

Tuchel a întrecut toate aşteptările şi a cucerit Liga Campionilor alături de Chelsea, reuşind una dintre marile surprize din ultimele ediţii ale competiţiei.

La puţin peste un an de la acel triumf, neamţul a fost demis de Chelsea, după un început modest de sezon, care a culminat într-o înfrângere cu Dinamo Zagreb.

Graham Potter a fost deja instalat în locul său pe banca tehnică, iar Tuchel a oferit o primă reacţie despre demitere la patru zile după despărţirea de club.

Prima reacţie a lui Thomas Tuchel după demiterea de la Chelsea

Antrenorul de 49 de ani le-a mulţumit fanilor, staffului şi jucătorilor pentru perioada petrecută la Chelsea şi a recunoscut că este ”devastat” de decizia luată de conducere, întrucât nu se aştepta.

Acesta este una dintre cele mai dificile declaraţii pe care a trebuit să le scriu vreodată- şi este o declaraţie pe care speram că nu voi fi nevoit să o scriu mulţi ani. Sunt devastat că timpul meu la Chelsea a ajuns la final.

Este un club unde m-am simţit ca acasă, atât profesional, cât şi personal. Mulţumesc staffului, jucătorilor şi suporterilor, m-au făcut să mă simt bine venit de la început.

Mândria şi fericirea pe care le-am simţit când am ajutat echipa să câştige Liga Campionilor şi Campionatul Mondial al Cluburilor vor rămâne cu mine pentru totdeauna.

Sunt onorat că am fost parte din istoria acestui club şi amintirile din ultimele 19 luni vor avea mereu un loc special în inima mea”, a transmis Thomas Tuchel.

Afla mai multe despre: thomas tuchel 

viewscnt
Articole similare