Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Două oferte pentru Omrani! Se discută transferul. MM: "E printre preferaţii patronului"

EXCLUSIV | Două oferte pentru Omrani! Se discută transferul. MM: "E printre preferaţii patronului"

FCSB

Comentarii

Billel Omrani (29 de ani) a rămas liber de contract după ce nu a fost de acord cu propunerile CFR-ului pentru prelungirea înţelegerii. Mihai Stoica a dezvăluit că francezul are două oferte, informaţie aflată după ce a discutat cu agenţii săi, deoarece Omrani "e printre preferaţii patronului".

Două oferte sunt pe masa lui Billel Omrani, fotbalist care a rămas liber de contract. Francezul nu a acceptat ofertele primite de la CFR pentru prelungire, dar agenţii săi lucrează la un transfer în străinătate.

EXCLUSIV | Două oferte pentru Omrani! Se discută transferul. MM: "E printre preferaţii patronului"

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că a aflat, de la agenţi, că Billel Omrani are două oferte după ce a fost lăsat liber de contract de CFR Cluj. Atacantul e dorit "în Turcia şi în Orientul Mijlociu", iar FCSB nu se poate atinge de el pentru are pretenţii mari la salariu.

Mihai Stoica a spus că "pretenţiile sale sunt foarte mari", iar Gigi Becali nu vrea să strice balanţa salarială, chiar dacă OMrani este unul dintre preferaţii săi.

"Omrani a fost lăsat liber, n-are echipă, agenţii lui lucrează. Sunt ceva discuţii în Turcia şi Orientul Mijlociu. E printre preferaţii patronului, oricând l-am dori, dar pretenţiile sale sunt foarte mari. Avem un singur jucător cu salariul mare, Tănase, în rest salariile noastre se încadrează într-un prag pe care nu vrem să-l depăşim", a spus Mihai Stoica, managerul FCSB, la Orange Sport.

Billel Omrani a marcat şapte goluri şi a livrat 11 pase de gol în 42 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului trecut cu CFR Cluj.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Billel Omrani în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali oferta omraniomrani ofertetransfer billel omrani 

viewscnt
Articole similare