Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă pentru încă un transfer! FCSB i-a trimis contractul. MM: "Aşteptăm răspuns" | EXCLUSIV

Ofertă pentru încă un transfer! FCSB i-a trimis contractul. MM: "Aşteptăm răspuns" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut o ofertă pentru încă un fundaş grec, pentru care a trimis deja propunerea de contract, şi Mihai Stoica a anunţat că echipa aştepta răspunsul acestuia. Totuşi, după transferurile lui Rachid Bouhenna şi Joyskim Dawa, transferul fundaşului grec e în pericol, chiar dacă acesta va accepta contractul pus pe masă de FCSB.

În afara lui Bouhenna şi Dawa, FCSB mai vrea un fundaş central şi a ofertat un fundaş central grec. Mihai Stoica a anunţat, în direct la Orange Sport, că aşteaptă răspunsul din partea reprezentanţilor acestuia, dar că oferta a fost trimisă înainte ca Dawa şi Bouhenna să semneze.

Ofertă pentru încă un transfer! FCSB i-a trimis contractul. MM: "Aşteptăm răspuns" | EXCLUSIV

FCSB a acontat serviciile lui Rachid Bouhenna şi Joyskim Dawa, dar a plătit doar pentru Dawa, 350.000 de euro celor de la FC Botoşani. Înainte de transferurile celor doi, FCSB a făcut o ofertă pentru încă un transfer, un fundaş central grec.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a anunţat că FCSB i-a trimis propunerea de contract fundaşului grec, însă nu se ştie dacă acesta va mai fi semna, chiar dacă acceptă propunerea, după venirile lui Dawa şi Bouhenna.

"Dacă va mai fi vreo discuţie să mai aducem pe cineva... Avem o variantă, chiar făcusem ofertă şi aşteptam răspuns. Acum, dacă răspunsul va fi pozitiv... Un grec, da, un fundaş grec", a spus Mihai Stoica, managerul general al FCSB şi expert Orange Sport, la Sport Report.

Accidentarea lui Iulian Cristea, care s-a "rupt" la echipa naţională şi va absenta şase luni de pe teren. FCSB i-a prezentat deja pe Joyskim Dawa şi Rachid Bouhenna. Dawa a fost cumpărat de la FC Botoşani pentru 350.000 de euro, iar Bouehnna a fost luat gratis după ce s-a despărţit de CFR Cluj.

În afara celor doi, Bouhenna şi Dawa, la FCSB s-a mai întors şi Denis Haruţ, care poate juca fundaş central şi fundaş dreapta.

Afla mai multe despre: fcsb oferta fundas grecfcsb tranfertransfer fcsbfcsb transfer fundas grecfcsb mihai stoica 

viewscnt
Articole similare