Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica îi face caracterizarea lui Stefan Mugosa, fotbalistul care a marcat patru goluri în poarta României în 180 de minute: ”Un dezastru naţional” | EXCLUSIV

MM Stoica îi face caracterizarea lui Stefan Mugosa, fotbalistul care a marcat patru goluri în poarta României în 180 de minute: ”Un dezastru naţional” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Stefan Mugosa a fost ”călăul” României în ambele partide disputate de ”tricolori” împotriva Muntenegrului: fotbalistul a marcat patru goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele două meciuri, astfel că a contribuit la fiecare reuşită marcată de muntenegreni împotriva naţionalei conduse de Edi Iordănescu.

Echipa naţională a României a disputat ultimul meci de la această acţiune, marţi, împotriva selecţionatei din Muntenegru.

În meciul tur, ”tricolorii” fuseseră învinşi cu 2-0, iar rezultatul era considerat unul dintre cele mai umilitoare din ultimii ani, având în vedere absenţele din lotul gazdelor.

În meciul retur, care avea să aibă loc în Giuleşi, naţionala condusă de Edi Iordănescu ar fi putut şi îşi propunea să îşi ia revanşa pentru înfrângerea dureroasă de Podgorica.

Dar dacă meciul tur a fost o umilinţă, pentru următorul nu mai există cuvinte: România a fost învinsă, din nou, fără drept de apel, pierzând 0-3 de această dat, nu ”doar” 0-2, ca în deplasare.

Stefan Mugosa (30 de ani), fotbalistul lui Incheon United, echipă de mijlocul clasamentului în Coreea de Sud, a marcat un hat-trick în duelul de pe Giuleşti.

Interesant este că acelaşi Mugosa fusese decisiv şi la ambele goluri din tur, marcând o dată şi oferind un assist la Podgorica.

MM Stoica îi face caracterizarea lui Stefan Mugosa

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica i-a făcut caracterizarea fotbalistului care a marcat de patru ori şi a oferit o pasă decisivă în 180 de minute jucate împotriva României.

Managerul general de la FCSB a punctat la ce nivel scăzut a jucat Mugosa întreaga sa carieră, încercând să explice cât de dezastruos a fost acest rezultat de fapt.

Ne-a dat trei goluri Mugosa. Atenţie! Mugosa, care joacă de vreo cinci ani la o echipă anonimă din Coreea.

Coreea nu are fotbal, nu e Japonia, să-l atragă pe Iniesta, nu e nici China. Joacă... cine e Mugosa?

În Europa a jucat doar la nivel de 2.Bundesliga, pe la Kaiserslautern, nici nu prea juca.

A fost pe la Sheriff Tiraspol în 2017, dar care? În niciun caz Sheriff de acum, un Sheriff Tiraspol care nu exista.

Deci ăsta ne-a dat trei goluri. Este un dezastru naţional!”, a declarat MM Stocia, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: stefan mugosa 

viewscnt
Articole similare