Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | U Cluj, al treilea transfer din această vară! Ardelenii au adus un jucător de la Universitatea Craiova

OFICIAL | U Cluj, al treilea transfer din această vară! Ardelenii au adus un jucător de la Universitatea Craiova

U Cluj

Comentarii

U Cluj a reuşit să obţină promovaarea în Liga 1 în detrimentul ”prietenilor” de la Dinamo, iar acum îşi betonează lotul pentru primul eşalon. Miercuri, ardelenii au anunţat cel de al treilea transfer al verii, fiecare dintre aceşti jucători fiind aduşi din prima divizie.

U Cluj a reuşit să îşi asigure revenirea în prima ligă după o absenţă de şapte ani, după ce a reuşit să învingă echipa ”soră”, Dinamo, la barajul de promovare / menţinere.

Echipa pregătită de Erik Lincar avea o bună şansă de a îşi asigura un loc care ducea direct în Liga 1, dar l-a pierdut în favoarea lui Hermannstadt, după ce a fost învinsă de sibieni şi de Unirea Slobozia pe teren propriu.

Aşadar, ardelenii au fost nevoiţi să ia calea cea grea şi au plecat cu a doua şansă împotriva lui Dinamo, dar au reuşit încă din tur să îşi asigure, mai mult sau mai puţin, promovarea.

Aşadar, revenită în Liga 1, U Cluj s-a pus pe făcut transferuri şi a rezovat două mutări importante până acum, venirile lui Andrei Piţian, de la Chindia Târgovişte, şi Adrian Bălan, de la Rapid.

Miercuri, ”şepcile roşii” au rezolvat cel de al treilea transfer al verii: Universitatea Craiova a confirmat plecarea lui Ovidiu Bic la Cluj pe reţelele de socializare.

Mijlocaşul central se afla pe lista neagră a echipei din Bănie, astfel că plecarea sa nu este surprinzătoare, dar golul marcat de acesta împotriva FCSB-ului va rămâne mult timp în memoria fanilor.

U Cluj, al treilea transfer din această vară

Universitatea Craiova anunţă că Ovidiu Bic a fost cedat definitiv la FC Universitatea Cluj. Îi mulţumim lui Ovidiu pentru evoluţiile în alb-albastru şi îi urăm mult succes pe viitor!”, se arată în mesajul postat de olteni.

U Cluj nu are însă de gând să se oprească aici şi mai are în vizor mai multe ”ţinte” importante, printre care şi cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1, jucătorul rivalei CFR, Alex Chipciu.

Jucătorul a fost informat de Dan Petrescu că nu mai este dorit în Gruia, dar acesta nu ar vrea să părăească oraşul, astfel că ia serios în calcul oferta Universităţii.

Afla mai multe despre: u cluj 

viewscnt
Articole similare