Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Gabi Tamaş! O echipă de tradiţie din Liga 1 a anunţat venirea fundaşului: ”A semnat pentru play-off”

Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Gabi Tamaş! O echipă de tradiţie din Liga 1 a anunţat venirea fundaşului: ”A semnat pentru play-off”

FC Voluntari

Comentarii

Deşi urmează să împlinească 39 de ani în noiembrie, Gabi Tamaş a reuşit un sezon de excepţie la Voluntari, astfel că i-a fost propusă prelungirea contractului. Însă, fostul ”tricolor” a refuzat oferta şi este ”vânat” de două echipe de tradiţie din Liga 1.

UPDATE: Gicu Grozav a semnat cu Petrolul şi a fost prezentat miercuri, iar, în cadrul conferinţei de presă susţinută, şefii prahoveni au anunţat şi transferul lui Gabi Tamaş.

A semnat! Nu l-au interesat banii, vine pentru play-off!”, au anunţat ploieştenii.


Ştirea iniţială:

Gabi Tamaş a reuşit un sezon de excepţie alături de FC Voluntari, care a reuşit să se claseze pe locul al patrulea în Liga 1 şi să se califice în finala Cupei României.

Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a fost revelaţia campionatului şi a demonstrat că vârsta chiar este doar în număr în prima divizie a României.

Gabi Tamaş (38 de ani), Igor Armaş (34 de ani), căpitanul echipei, Lukas Droppa (33 de ani), Constantin Budescu (33 de ani) şi Adam Nemec (36 de ani) au fost oameni de bază în echipa care a fost la un pas de a prinde podiumul Ligii 1.

Aşadar, FC Voluntari a decis să îi propună prelungirea contractului fotbalistului care ocupase şi funcţia de preşedinte a clubului o scurtă perioadă, dar, conform Fanatik, acesta a refuzat oferta.

Sursa citată susţine că două echipe de tradiţie sunt decise să îşi asigure serviciile jucătorului cu 67 de apariţii în tricoul echipei naţionale.

Gabi Tamaş a refuzat oferta de prelungire primită din partea lui FC Voluntari

Formaţiile în cauză ar fi Rapid şi FC U Craiova, ambele având nevoie de întăriri în centrul apărăriii înaintea noului sezon.

La formaţia giuleşteană, Adi Mutu ar fi cel care insistă pentru aducerea veteranului, după ce cei doi au fost colegi de echipă la naţională.

Rapid are deja una dintre cele mai experimentate apărări din Liga 1, cu Cristi Săpunaru (38 de ani), Junior Morais (36 de ani) şi Dragoş Grigore (35 de ani) oameni de bază în Giuleşti în ultimul sezon.

De cealaltă parte, FC U Craiova se pregăteşte pentru a doua stagiune după revenirea în prima ligă şi a identificat postul de stopper ca fiind unul cu probleme în Bănie.

În ultimul an, Bradley Diallo şi Dominik Kovacic s-au întrecut în gafe, iar Adrian Mititelu consideră că Tamaş ar putea oferi stabilitate liniei sale defensive, măcat pentru o scurtă durată de timp.

FC U Craiova mai încercase să îl transfere pe fostul ”tricolor” în iarnă, dar mutarea nu s-a mai realizat.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare