Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, primul "boom" în era Şucu! Un milion de euro, plătit. Negocieri de ULTIMĂ ORĂ

Rapid, primul "boom" în era Şucu! Un milion de euro, plătit. Negocieri de ULTIMĂ ORĂ

Rapid

Comentarii

Rapid poartă negocieri cu CFR Cluj pentru primul "boom" din era Dan Şucu. Atacantul pe care s-a plătit un milion de euro în ultimii doi ani, Marko Dugandzic (28 de ani) este dorit de Rapid, iar Dan Petrescu e dispus să se despartă de el, după ce a jucat puţin în sezonul trecut de Liga 1.

Rapid şi CFR Cluj poartă negocieri pentru un transfer dorit de Adrian Mutu în Giuleşti, mutare care ar putea fi primul "boom" din era Dan Şucu.

Rapid, primul "boom" în era Şucu! Un milion de euro, plătit. Negocieri de ULTIMĂ ORĂ

Pe plan sportiv se pare că nu se ţine cont de tensiunile iscate între Dan Şucu şi Nelu Varga, patronii de la Rapid şi CFR Cluj, chiar după prima conferinţă de presă a lui Şucu în calitate de patron în Giuleşti. După negoecierile pentru Florin Ştefan, Rapid şi CFR Cluj discută acum vis a vis de alt transfer.

Marko Dugandzic, atacantul pe care Sochi şi CFR Cluj au plătit un milion de euro în ultimii doi ani, este dorit de Adrian Mutu la Rapid, scrie ProSport, iar transferul său ar putea fi primul "boom" din era Dan Şucu, de când patronul Mobexpert a intrat în acţionariatul Rapidului. CFR Cluj a plătit 500.000 de euro pentru a-l lua pe Dugandzic de la Sochi, în iarnă, iar Sochi plătise 500.000 de euro pentru a-l lua de la FC Botoşani, în vara lui 2020.

Dan Petrescu ar fi de acord să se despartă de Marko Dugandzic, atacant pe care l-a folosit destul de puţin, mai scrie sursa citată. În sezonul recent încheiat cu al cincilea titlul de campioană din palmaresul CFR Cluj, Marko Dugandzic a strâns doar 278 de minute pe teren, sub comanda "Bursucului".

Marko Dugandzic a jucat doar 13 meiuri în toate competiţiile sezonului trecut la CFR Cluj, timp în care a marcat un singur gol.

În plus, pe lângă Dugandzic, Adrian Mutu a anunţat că şi Valentin Costache - tot de la CFR Cluj - este o ţintă pentru Rapid pe piaţa transferurilor.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Marko Dugandzic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 1 - un trofeu a câştigat atacantul croat în toată cariera, titlul de campion cu CFR Cluj la finalul sezonului trecut

Afla mai multe despre: marko dugandziccfr clujrapidnegocieritransferdan sucu 

viewscnt
Articole similare