Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid pierde primul jucător în această pauză competiţională + Belu va rămâne în Giuleşti încă un an

Rapid pierde primul jucător în această pauză competiţională + Belu va rămâne în Giuleşti încă un an

Rapid

Comentarii

Fundaşul argentinian Matias Perez Acuña este primul jucător care se desparte de Rapid în această pauză competiţională.

Rapid pierde primul jucător în această pauză competiţională + Belu va rămâne în Giuleşti încă un an

Venirea lui Dan Şucu la Rapid este anunţată ca intrarea într-o nouă eră pentru giuleşteni, în care echipa de abia revenită pe prima scenă a fotbalului românesc va reuşi să redevină o forţă în Liga 1.

Rapid a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc în 2021, după o absenţă de şase ani, şi a avut parte de un prim sezon respectabil înapoi în Liga 1.

Giuleştenii s-au clasat în final pe locul nouă, al treila din play-out, dar au avut parte de multe momente meomorabile pe parcursul sezonului, reuşind să le învingă şi pe CFR, şi pe FCSB.

Sub comanda lui Adi Mutu, echipa a arătat o nouă faţă, iar sezonul viitor îşi propune să atace play-off-ul, dacă nu chiar podiumului.

Sunt schimbări mari în Giuleşti. Rapidul a anunţat azi că a renunţat la serviciile lui Matias Perez Acuña.

Jucătorul, în vârstă de 28 de ani, a fost adus la echipa din Giuleşti în iarna acestui an, el fiind transferat de la echipa columbiană Delfin SC. Acuña a evoluat în două meciuri pentru Rapid.

În schimb, după cum anunţă site-ul oficial al FC Rapid, fundaşul Claudiu Belu-Iordache a activat clauza de prelungire a contractului şi va rămâne în Giuleşti încă un sezon, până în vara lui 2023.

Presiune pe Mutu. Angelescu: "Sper că în 2 ani ne batem la titlu!"

În sezonul în care Rapidul împlineşte 100 de ani de existenţă, Victor Angelescu are planuri mari. Peste doi ani, patronul Rapidului vrea ca echipa să se bată la titlul din Liga 1, iar în acest sezon trage la play-off şi la câştigarea Cupei României. "E clar că odată cu venirea domnului Şucu suntem doi investitori, vom face tot posibilul să ducem Rapidul mai sus şi vrem să devenim o candidată la titlu în cel mai scurt timp. Avem deocamdată acest sezon al centenarului şi avem obiectivele destul de mari pe care ni le-am propus, playoff-ul şi Cupa. Sper eu ca în 2 ani să ne batem la titlu", a declarat Angelescu.

La conferinţa de presă a noului acţionar, Dan Şucu, patronul Mobexpert a anunţat un buget de şapte milioane de euro în primul sezon pentru Rapid.

OFICIAL | Primele două lovituri date de Rapid în această vară! Cei doi fotbalişti experimentaţi au semnat

Afla mai multe despre: rapidbelu 

viewscnt
Articole similare