Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a răspuns Iordănescu când a fost întrebat dacă va demisiona de la naţională: ”Vedem, hai sa facem o analiză!”

Cum a răspuns Iordănescu când a fost întrebat dacă va demisiona de la naţională: ”Vedem, hai sa facem o analiză!”

Echipa națională

Comentarii

Selecţionata României a pierdut din nou cu Muntenegru, de această dată pe Stadionul Giuleşti, scor 0-3, într-un meci din Liga Naţiunilor. În "dubla" cu Muntenegru, România a primit 5 goluri.

Cum a răspuns Iordănescu când a fost întrebat dacă va demisiona de la naţională: ”Vedem, hai sa facem o analiză!”

Meciul a început rău pentru tricolori, iar Mugosa a deschis scorul în minutul 42. În minutul 56, acelaşi Mugosa a trimis mingea în poartă după o nouă centrare perfectă care a păcălit defensiva aliniată de Iordănescu. 

Dezastrul s-a produs în minutul 74. Mugosa a trimis un şut din 17 metri, iar mingea a intrat. Jucătorul din Muntenegru a reuşit tripla împotriva României. 

După ce scorul s-a făcut 0-3, suporterii români prezenţi în Giuleşti nu au mai suportat umilinţa şi au scandat împotriva lui Iordănescu. Fanii i-au cerut selecţionerului demisia minute în şir. De asemenea, oamenii din tribune au scandat şi împotriva celor de la FRF. 

La finalul meciului, Edi Iordănescu a fost întrebat despre o potenţială plecare a lui de la naţională. Selecţionarul a spus că nu va lua decizii la cald şi că va face o analiză zilele următoare. 

”Reuşisem să întoarcem puţin starea de spirit, dar din păcate am mai primit nişte confirmări dure. Nu am rezistat fizic. Am pierdut toate duelurile. Nu am fost primii la minge. Nu am reuşit să avem intensitatea din meciul cu Finlanda. Îmi pare rău de public. Îmi cer scuze publicului în numele echipei. Şi, din păcate, e un element foarte trist pentru noi. Responsabilitatea este a mea şi îmi asum mereu. 

Responsabilitatea este în totalitate a mea, pentru că eu consider că echipa atât a putut. Recunosc, deşi nu am vrut până acum, că am avut nişte jucători care ne-au lipsit, dar nu a ieşit aşa cum am vrut noi. 

Clasamentul arată o realitate. Trebuie să o acceptăm. Nu există foarte multe pozitive. Este un moment greu de digerat, contează doar viitorul României. 

Eu tot timpul am pus pe primul loc şi voi pune în continuare interesul României. La cald niciodată nu m-am gândit dacă plec sau nu. Nu e echipă de club ca peste câteva zile să jucăm din nou. Zilele viitoare voi face o analiză. E frustrant şi pentru mine. Mi-aş fi dorit să am mai mult timp cu echipa să lucrez. Din păcate, ştiam unde vin. Timpul nu există, din păcate, realitatea este că s-au strâns foarte multe supărări şi este greu să construieşti pe un asemenea fond. Vedem, hai să facem o analiză, să tragem concluzii la rece, nu la cald, şi vedem. România primează”, a spus Iordănescu la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: românia-iordănescu-muntenegru 

viewscnt
Articole similare