Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, curăţenie generală! Jucătorul pe care patronul l-a comparat cu Pintilii a decis să îşi rezilieze contractul

Becali, curăţenie generală! Jucătorul pe care patronul l-a comparat cu Pintilii a decis să îşi rezilieze contractul

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut un nou jucător în această vară.

FCSB a pierdut mai mulţi fotbalişti, iar la echipă au venit doar Joyskim Dawa şi Rachid Bouhenna, fotbalişti care au fost deja prezentatţi oficial. Becali spunea după ce a pierdut titlul că doreşte să întărească echipa în compartimentul defensiv. 

Acum, de la FCSB a plecat un nou jucător. Este vorba despre Gabriel Simion (23 de ani), fotbalist care evoluează pe postul de mijlocaş şi care a fost împrumutat sezonul 2021/2022 la Aris Limassol. 

Jucătorul a fost crescut de FCSB, iar Becali îşi punea cu ani în urmă mari speranţe în el. De asemnea, latifundiarul din Pipera l-a comparat chiar şi cu Mihai Pintilii. Totuşi, jucătorul nu a reuşit să se impună la echipă şi a decis să îşi rezilieze contractul. 

Simion este cotat la 800.000 de euro, iar de-a lungul timpului a fost împrumutat la  Academica Clinceni, Daco-Getica, Dunărea Călăraşi, Astra şi Aris Limassol.

În această vară, FCSB a renunţat la Vinicius, Cătălin Straton, Claudiu Keşeru, Andrei Miron, Andrei Burlacu, Cristian Dumitru, Robert Ion, Dragoş Nedelcu şi Gabriel Simion.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-liga 1-pintilii-simion 

viewscnt
Articole similare