Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, OUT de la Al Shabab! Cu cine semneză: ”Acolo va antrena următorul sezon”

Marius Şumudică, OUT de la Al Shabab! Cu cine semneză: ”Acolo va antrena următorul sezon”

Fotbal

Comentarii

După coşmarul de la CFR Cluj, Marius Şumudică (51 de ani) a revenit la Al Shabab, în martie, dar urmează să părăsească formaţia din prima ligă a Arabiei Saudite după doar 11 partide. Totuşi, tehnicianul român ar avea deja următoarea destinaţie stabilită.

Instalat pe banca tehnică a CFR-ului înaintea sezonului trecut, Marius Şumudică a avut parte de un ultim an tumultuos, ajungând din România în Turcia, iar de acolo în Arabia Saudită.

Deşi a avut un parcurs fără cusur în campionat alături de campioana României, cu şapte victorii din şapte, prestaţiile din cupele europene au lăsat să dorit.

În turul trei preliminar al Champions League, CFR a fost eliminată de Young Boys Berna, în timp ce în play-off-ul Europa League clujenii s-au făcut de râs.

Trupa din Gruia a pierdut cu 0-4 turul confruntării cu Steaua Roşie Belgad, rezultat care a dus în final la demiterea lui Şumudică şi revenirea lui Dan Petrescu.

După nici două luni de pauză, fostul campion al României, cu Astra, a revenit în Turcia, unde mai pregătise trei echipe, Kayserispor, Gaziantep şi Rizespor.

Aflată pe ultimul loc la momentul venirii acestuia, Yeni Malatyaspor a reuşit să câştige primele două meciuri cu Şumudică pe bancă, însă aceste rezultate doar le-au dat speranţe false fanilor.

Marius Şumudică, OUT de la Al Shabab

Demis în februarie, nu doar că Şumudică a lăsat-o pe Yeni pe acelaşi loc de pe care o preluase, dar şi diferenţa faţă de salvare devenise mai mare.

O lună mai târziu, după ce anunţase că va reveni la Al Shabab într-o zi, Şumudică a semnat cu formaţia saudită, dar urmează să o părăsească după doar 11 meciuri.

Pe locul patru cu o etapă rămasă, Al Shabab are poziţia deja stabilită, astfel că rezultatul din ultimul meci, care va fi al 11-lea al lui Şumudică pe bancă, din al doilea mandat, va fi irelevant/

Antrenorul român ar urma să plece de la Al Shabab după ultima rundă, însă nu va părăsi şi campionatul saudit, urmând să o preia pe Al Raed, formaţie aflată pe locul al 12-lea în campionat, dar încă în pericol de a retrograda.

Marius Şumudică o va antrena în următorul sezon pe Al Raed, din Arabia Saudită”, a notat jurnalistul Emanuel Roşu.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare