Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halucinant! Unde a putut ajunge jucătorul căruia Becali i-a distrus cariera: nivel neaşteptat de scăzut pentru internaţional

Halucinant! Unde a putut ajunge jucătorul căruia Becali i-a distrus cariera: nivel neaşteptat de scăzut pentru internaţionalgalerie foto

FCSB

Comentarii

În toată perioada petrecută în fruntea FCSB-ului, Gigi Becali s-a remarcat ca fiind diverse lucruri, dar nu un om cu răbdare. Latifundiarul este în stare să dea jucători afară înainte ca aceştia să fi primit şansa de a se impune, iar la fel a făcut şi în cazul lui Bozhidar Chorbadzhiyski (26 de ani).

În vara lui 2019, FCSB avea nevoie de un fundaş central, iar Gigi Becali l-a ochit pe Bozhidar Chorbadzhiyski, un stopper bulgar cu opt apariţii în tricoul echipei naţionale.

În vârstă de 24 de ani în momentul transferului, fotbalistul deţinut atunci de CSKA Sofia era cotat de transfermarkt la 1,3 milioane de euro.

Acesta era atât de bine văzut în ţara natală încât atunci când transferul a fost confirmat, mutarea a fost numită o reală lovitură dată de FCSB.

În plus, Chorbadzhiyski era exact pe placul patronului de la FCSB: înalt, măsurând 1,95 metri, puternic şi dispus să se lupte pentru echipa sa.

Becali se înţelesese cu bulgarii pentru un împrumut iniţial, care l-a costat 50.000 de euro, alături de o clauză de cumpărare obligatorie de aproximativ 450.000 de euro, în cazul în care anumite condiţii erau împlinite.

Halucinant! Unde a putut ajunge jucătorul căruia Becali i-a distrus cariera

Însă, fundaşul a prins doar 345 de minute în tricoul roş-albastru, în patru partide, iar după patru luni la club a fost trimis înapoi la CSKA Sofia.

De atunci, Bozhidar Chorbadzhiyski nu a mai fost la fel. Bulgarul a detaliat cum cariera i-a fost ”deraiată” de perioada FCSB, iar acum a ajuns un nivel neaşteptat de scăzut.

Dacă bulgarul avea opt apariţii pentru naţionala sa când semna cu FCSB, în urmă cu trei ani, de atunci a mai reuşit să însumeze doar una, având nouă în total.

De la a fi cotat la 1,3 milioane de euro, Chorbadzhiyski valorează acum doar 350.000 de euro, semnând în această vară cu cea mai slab cotată echipă din cariera sa.

Revenit la CSKA Sofia de la FCSB la finalul lui 2019, bulgarul a făcut pasul la Stal Mielec, în Polonia, după un an, iar acum a fost transferat de o nou-promovată din Ekstraklasa.

Chorbadzhiyski a semnat cu Widzew Lodz, forrmaţie care s-a clasat pe locul secund în al doilea eşalon în ultima stagiune şi care este mare favorită la retrogradare.

Afla mai multe despre: bozhidar chorbadzhiyski 

viewscnt
Articole similare