Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, revenire de senzaţie? Antrenorul român şi-a anunţat întoarcerea la o fostă echipă

Marius Şumudică, revenire de senzaţie? Antrenorul român şi-a anunţat întoarcerea la o fostă echipăgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică a anunţat pe Twitter că se va întoarce într-o zi la Al Shabab.

Marius Şumudică este liber de contract după despărţirea de Yeni Malatyaspor, formaţie pe care nu a reuşit să o scoată din lupta la retrogradare.

După ce a început cu dreptul la formaţia turcă, cu două victorii din primele două meciuri, Malatya a trecut printr-o serie de 13 meciuri fără victorie în campionat, care a dus la plecarea lui Şumudică.

Tehnicianul român a fost pe banca echipei şi la eliminarea ruşinoasă din cupă, scor 2-3, pe teren propriu, împotriva lui Bandirmaspor, formaţie din eşalonul secund turcesc.

După plecarea sa de la Malatya, Şumudică a revenit în România şi a fost surprins la un meci al Rapidului, la scurt timp înaintea înlocuirii lui Mihai Iosif.

Un rapidist desăvârşit, fostul antrenor al Astrei şi CFR-ului şi-ar fi dorit măcar să fi fost contactat de Victor Angelescu în privinţa preluării echipei, însă nici nu a fost luat în calcul de patronul giuleştenilor.

Marius Şumudică şi-a anunţat revenirea la una dintre fostele sale echipe

În urma refuzului din partea echipei de suflet, Şumudică a afirmat că ar fi trebuit să se ducă la FCSB în vară, atunci când se înţelesese cu Becali, însă nici roş-albaştrii nu îl mai vor acum.

Aşadar, fostul campion al României s-a mai gândit unde şi-ar putea oferi serviciile şi a postat un mesaj pe Twitter, prin care îşi anunţa întoarcerea la o fostă echipă.

Şumudică le-a transmis fanilor lui Al Shabab că va reveni la club într-o zi şi a postat un videoclip în care pot fi auziţi suporterii saudiţi cum îi scandează numele.

Un jurnalist saudit m-a sunat în această dimineaţă, pentru a mă întreba dacă voi reveni la el în ţară pentru a lucra acolo. O să postez acest videoclip în loc să răspund...

PS: Şi un mesaj scurt pentru fanii lui Al Shabab care îmi scriu pe Twitter: într-o zi, mă voi întoarce acasă”, este mesajul transmis de Marius Şumudică.

Marius Şumudică a stat pe banca lui Al Shabab pentru un sezon, 2018/2019, şi a reuşit să se claseze pe locul al cincilea cu clubul saudit.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare