Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica, impresionat de unul dintre jucătorii convocaţi de Edi Iordănescu: ”E peste nivelul Ligii 1, merită să fie la naţională”

Ciprian Marica, impresionat de unul dintre jucătorii convocaţi de Edi Iordănescu: ”E peste nivelul Ligii 1, merită să fie la naţională”

Echipa națională

Comentarii

Ciprian Marica a vorbit despre echipa naţională, după ce Edi Iordănescu a anunţat lista convocărilor.

Sâmbătă, Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru prima sa acţiune ca selecţioner, pentru meciurile împototriva Greciei şi Israelului.

Fostul antrenor de la CFR sau FCSB a surprins cu câteva dintre selecţiile sale, precum Florin Iacon sau Mihai Bordeianu, dar a şi făcut pe placul fanilor, chemându-i pe Tavi Popescu şi Radu Drăguşin la prima reprezentativă.

Campioana CFR oferă cei mai mulţi jucători naţionalei, patru, în timp ce FCSB, Universitatea Craiova şi Pisa oferă câte doi.

Marian Aioani este singurul jucător din play-off-ul Ligii 1 convocat de Iordănescu jr., desigur pe lângă cei de la CFR, FCSB şi Craiova.

Ciprian Marica a recunoscut că Farul îşi doreşte să ofere mai mulţi jucători naţionalei mari, având o multitudine pe la loturile de juniori.

În plus, fostul atacant a vorbit despre convocarea lui Tavi Popescu, fotbalist care l-a impresionat, şi pe care îl consideră prezent la naţională pe merit.

Ciprian Marica, impresionat de unul dintre jucătorii convocaţi de Edi Iordănescu

Important pentru noi să dăm jucători echipei naţionale. Avem  foarte mulţi jucători la echipa naţională.  Nu mai puţin de 32 de jucători dă Farul astăzi la echipele naţionale (n.r. Hagi spusese 35).

Ne dorim ca la prima reprezentativă să avem mai mulţi jucători, însă pas cu pas. Aşteptăm ca echipa naţională să joace, să reuşească să formeze un nucleu şi o echipă competitivă.

Să-i urăm baftă şi să-l susţinem pe Edi Iordănescu. Nu este un antrenor cu mare experienţă Edi Iordănescu.

Va fi foarte important mentorii pe care îi va avea Edi Iordănescu, şi tatăl lui a fost un super antrenor şi poate să-i dea sfaturi.

Şi apoi va conta şi sunt curios cum îl vor ajuta secunzii, pentru că trebuie să ai un staff competitiv şi bun, care să te ajute.

(n.r. Tavi Popescu) E un jucător care astăzi... da, e într-o formă bună şi un jucător peste nivelul Ligii 1. Merită să fie la echipa naţională după părerea mea”, a declarat Ciprian Marica.

Afla mai multe despre: ciprian marica 

viewscnt
Articole similare