Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu este unic în Liga 1! Dezvăluire bombă a lui MM Stoica: ”La Universitatea Craiova şi Rapid se implică patronii” | EXCLUSIV

Gigi Becali nu este unic în Liga 1! Dezvăluire bombă a lui MM Stoica: ”La Universitatea Craiova şi Rapid se implică patronii” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit că există mai mulţi patroni în Liga 1 care se implică excesiv la echipă, dar nu este cunoscut.

Încă de când a preluat-o pe FCSB, Gigi Becali nu s-a putut abţine din a fi foarte implicat în felul în care este condusă echipa.

Pe lângă responsabilităţile care îi revin unui patron de club, latifundiarul îşi dă cu părerea în legătură cu primul 11 şi schimbările şi dă jucători afară din lot după propriul plac.

Dacă este cunoscut că Becali face ordinea la FCSB, la celelalte cluburi din Liga 1 era presupus că nu se procedează la fel, dar MM Stoica susţine altceva.

După ce a dezvăluit că şi primarul Piteştiului este foarte implicat la FC Argeş, managerul general de la FCSB a mai ”expus” două rivale din Liga 1: Rapid şi Universitatea Craiova.

MM Stoica a dat ca exemplu câte o schimbare făcută de fiecare echipă în ultima vreme: Nistor, care a fost introdus la pauza meciului cu Sepsi, dar înlocuit după 21 de minute, şi Ioniţă, care a prins doar 29 de minute după ce a intrat la pauza meciului cu Voluntari.

Aşadar, MM susţine că Victor Angelescu şi Mihai Rotaru procedează la fel la echipele lor, doar că nu primesc aceeaşi atenţia primită de Becali.

Gigi Becali nu este unic în Liga 1

Dacă jucătorii, pe la Rapid sau Craiova, au fost introduşi la pauză şi înlocuiţi după 20 de minute, Nistor, Ioniţă, alea au fost schimbări care par de antrenor?

Eu nu înţeleg de ce nu avem alt subiect, da, face Gigi schimbările, ok. (n.r. nu e ok) Ba e ok, pentru că fac şi alţii în altă parte, dar nu se spune.

Dacă va spun că nu le mai face el, de ce nu credeţi? Câte meciuri au mai fost la care nu s-au mai facut schimări la pauză? Au fost multe, dacă se fac schimbări... ok.

Explicaţia lui Iosif a fost că i-a fost frică să nu se accidenteze Ioniţă (n.r. când l-a înlocuit după doar 20 de minute), sunt bune glumele astea, dar la standup.

(n.r. ai informaţii că la Universitatea Craiova şi Rapid se implică patronii?) Am, am, am foarte multe informaţii în sensul ăsta.

Nu aveţi informaţii, trebuie să vă perfecţionaţi, faceţi nişte anchete. Gigi nu face schimbările şi niciodată nu a făcut primul 11!”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare