Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu, declaraţii în stilul caracteristic în urma remizei cu Farul: ”Meci cu intensitate de Europa League. Niciodată nu sunt nemulţumit la 0-0. Voiam să jucăm prost şi să batem”

Petrescu, declaraţii în stilul caracteristic în urma remizei cu Farul: ”Meci cu intensitate de Europa League. Niciodată nu sunt nemulţumit la 0-0. Voiam să jucăm prost şi să batem”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi Farul au remizat 0-0 în a doua etapă a play-out-ului Ligii 1.

Farul a reuşit să o încurce pe CFR în a doua etapă a play-off-ului, remizând 0-0 la Ovidiu.

Jefte a irosit o ocazie imensă în minutul 70, însă, în rest, duelul a fost unul destul de echilibrat.

În urma duelului, Dan Petrescu a vorbit, în stilul caracteristic, despre valoarea adversarului şi intensitatea ridicată a meciului.

Petrescu, declaraţii în stilul caracteristic în urma remizei cu Farul

Meci excelent, dificil, am făcut un meci foarte bun, daţă de meciul trecut când am câştigat 2-0. Atitudinea a fost altfel, echipa a jucat excelent, ne-am creat ocazii.

Nu cred că a fost vreun meci în care Farul, acasă, să fi suferit atât cât au suferit cu noi. Ei de obicei, cu oricine joacă, au ocazii şi posesie.

Pressingul nostru a fost excelent, i-am surprins. N-am ce să reproşez niciunui jucător, nici nu am vrut să fac schimbări.

Şi aşa a făcut schimbări târzii, dar sincer mi-aş fi dorit să nu fac, nu că fac ca Guardiola, care nu schimbă vreodată, pur şi simplu nu aveam pe cine să schimb pentru că eram mulţumit de toţi.

Petrila a fost puţin răcit şi la intensitatea cu care s-a jucat azi... mie mi s-a părut un meci de Europa League sau preliminarii de Champions League, aşa a fost intensitatea, calitate, adversar puternic şi nu a fost uşo pentru noi, nici pentru ei.

La 0-0 niciodată nu sunt supărat. Avem 22 de meciuri de când nu pierdem, de alţii se vorbeşte când fac recorduri, de noi se mai uită.

Uitaţi-vă la 22 de meciuri dacă am pierdut vreun, nici Barcelona, nici Real.

Noi trebuia să avem acum 15 puncte în faţa FCSB-ului, dar acest regulament... n-aş vrea să scot un cuvânt, incredibil, face să nu mai avem 15 puncte.

Ce să le reproşez băieţilor? În momentul de faţă, dacă ne lăsau punctele, aveam 15 în faţă.

Nu reproşez nimănui nimic, 0-0 e 0-0, la Farul acasă, cu antrenor Hagi, toată lumea ştie că atunci când joacă acasă domină pe oricine.

Voiam să jucăm prost şi să batem, dar nu se poate mereu”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare