Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi jucători pe care Adi Mutu îi consideră vrednici să fie convocaţi la naţională: ”Cred că merită”. Detalii despre inaugurarea stadionului Giuleşti

Cei doi jucători pe care Adi Mutu îi consideră vrednici să fie convocaţi la naţională: ”Cred că merită”. Detalii despre inaugurarea stadionului Giuleşti

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit să o învingă pe Academica Clinceni, scor 1-0, în a doua etapă a play-out-ului.

La al treila meci pe banca Rapidului, Adi Mutu a dat de acelaşi adversarul ca în primul, Academica Clinceni, iar formaţia sa s-a impus cu acelaşi scor.

1-0 au învins-o giuleştenii pe formaţia ilfoveană şi a oferit o primă reacţie în urma partidei.

Pe lângă impresii despre meci, ”Briliantul” i-a mai recomandat pe Săpunaru şi Moldovan echipei naţionale şi a oferit detalii în legătură cu inaugurarea noului stadion.

Cei doi jucători pe care Adi Mutu îi consideră vrednici să fie convocaţi la naţională

Aşa cum anticipam înainte de meci, că va fi un meci complicat, mai ales la nivel mental, s-a dovedit că şi cu terenul, cum spuneam, cu vântul care a fost şi aşa cum a început, chiar dacă am avut penalty, ratându-l a fost mai greu mental.

Per total, ce m-a mulţumit în primul rând e atitudinea, îi felicit. E normal să aibă Bălan o apăsare şi să se simtă cu moralul jos (n.r. dacă nu câştigau), ştiu, că am fost şi eu fotbalist.

Când ratezi un penalty din primul minut, meciul devine mai complicat, dar să nu uităm că la meciul trecut a dat golul trei, trebuie să treacă peste acest moment.

Până la inaugurarea stadionului avem o săptămână plină, plecăm în cantonament, nu este pauză, ci din contră, e momentul propice pentru noi să muncim.

Ne întoarcem în ziua evenimentului şi sperăm să fie ceva fantastic la stadion.

Nu ştiu dacă a fost convocat Săpunaru, dar sper... cred că merită, este căpitanul nostru, jucătorul nostru important, şi dovedeşte asta pe teren meci de meci.

Îmi pare rău pentru Moldovan, este tânăr, a avut un sezon foarte bun, are un sezon foarte bun, dar niciun fel de problemă. Poate lucrul acesta îl ambiţionează mai mult.

Va veni cu noi în cantonament, va munci şi sperăm ca la meciurile din iunie să fie convocat”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare