Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, categoric înainte de duelul cu FC Argeş: ”Avem o revanşă de luat. Mă gândesc la ce s-a întâmplat”

Toni Petrea, categoric înainte de duelul cu FC Argeş: ”Avem o revanşă de luat. Mă gândesc la ce s-a întâmplat”

Fotbal intern

Comentarii

FCSB o va întâlni pe FC Argeş duminică, iar Toni Petrea a prefaţat duelul cu echipa pregătită de Andrei Prepeliţă.

Toni Petrea, categoric înainte de duelul cu FC Argeş: ”Avem o revanşă de luat. Mă gândesc la ce s-a întâmplat”

La ultima întâlnire directă, FC Argeş a ieşit victorioasă. A fost 1-0 la începutul lunii, într-un meci în care piteştenii au profitat la maxim de gafa imensă comisă de Andrei Vlad, în prima repriză.

Ulterior, acesta a fost schimbat la pauză şi de atunci nu a mai prins echipa vicecampioanei. Locul său a fost luat de Ştefan Târnovanu.

FCSB a debutat cu dreptul în play-off, după ce a câştigat cu Farul Constanţa, scor 2-0, formaţia în faţa căreia, de asemenea, a pierdut în returul sezonului regular.

În conferinţa de presă premergătoare duelului cu gruparea din Trivale, Toni Petrea a transmis felicitări lui Andrei Prepeliţă şi elevilor săi. FC Argeş a obţinut calificarea în play-off în ultima etapă, cu o victorie la Botoşani, scor 2-1.

Totuşi, antrenorul FCSB-ului a subliniat faptul că vrea să-şi ia revanşa în faţa celor de la FC Argeş.

”Mâine ne aşteaptă o deplasare grea. Întâlnim un adversar care a obţinut calificarea în play-off, ţin să-i felicit pentru asta, au reuşit să se califice. Dacă ne uităm şi pe statistică, putem observa că au reuşit un echilibru în rezultate cel puţin. 

Mergem acolo, trebuie să nu uităm că la ultima deplasare la Piteşti am fost învinşi în sezonul regulat. Avem şi o revanşă de luat pentru că trebuie să câştigăm acest meci.

Sper că dacă şi-au atins obiectivul, să aibă atât şi în play-off, n-au nimic de pierdut. E un bonus pentru ei faptul că sunt în play-off. Le dă posibilitatea să-şi arate valoarea şi cred că vor juca fotbal. 

Mă gândesc la ce s-a întâmplat, am analizat acea partidă, ce am făcut bine, ce n-am făcut bine. Din păcate n-am reuşit să marcăm deşi jocul nostru n-a fost foarte rău atunci. Am jucat destul de bine, dar n-am reuşit să marcăm şi am pierdut în final acel joc”, a declarat Toni Petrea, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: fcsbtoni petrea 

viewscnt
Articole similare