Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmări va avea bătaia izbucnită la meciul dintre juniorii Stelei şi ai lui Dinamo: ”E foarte grav, pedeapsa înseamnă un mod de a educa” | EXCLUSIV

Ce urmări va avea bătaia izbucnită la meciul dintre juniorii Stelei şi ai lui Dinamo: ”E foarte grav, pedeapsa înseamnă un mod de a educa” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Andrei Vochin, consilier al preşedintelui FRF, a dezvăluit ce urmări va avea bătaia izbucnită în Liga Elitelor, la meciul dintre Steaua şi Dinamo.

În ultima etapă a Ligii Elitelor, cea mai importantă competiţie internă de juniori a României, o bătaie a izbucnit la duelul dintre Steaua şi Dinamo.

În ultimele momente ale meciului, în urma unui fault mai dur, cele două echipe sau sărit la bătaie şi au avut nevoie de intervenţia arbitrilor şi staffurilor.

Inclusiv George Ogăraru s-a repezit pe gazon pentru a linişti spiritele, însă meciul oricum a fost abandonat, după ce un fan reuşise şi el să ajungă pe teren.

Suporterul intrat pe gazon a vrut să se năpsutească asupra unuia dintre jucătorii lui Dinamo, însă rivalii l-au oprit şi l-au condus pe margine.

Întreg haosul provocat de cele două formaţii nu va rămâne nepedepsit de comisiile FRF, a dezvăluit Andrei Vochin.

Ce urmări va avea bătaia izbucnită la meciul dintre juniorii Stelei şi ai lui Dinamo

Consilierul lui Răzvan Burleanu a afirmat că faptul că fanul a putut ajunge atât de uşor pe gazon este foarte grav şi a spus că o pedeapsă va fi decisă în baza raportului arbitrului.

E foarte grav, dar e în primul rând o mare eroare de organizare. Nu am văz... cand se creează aşa ceva, nişte forţe de ordine trebuie să preîntâmpine, mai ales dacă sunt şi galerii acolo.

Dar am văzut la Liga Campionilor intrând pe teren tot felul de exibiţionişti, care se duc ba să pună un fular, ba să îl pupe, cine ştie?

Cu siguranţă că după raportul arbitrului, comisiile vor judeca, eu sper să... la chestii de genul acesta, toleranţa să fie cât mai aproape de zero.

O asemenea pedeapsă înseamnă un mod de a educa pe mai departe, să nu vezi aşa ceva sau să vezi cât mai rar, nu cred totuşi că trebuia întrerupt meciul”, a declarat Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.

Din sezonul viitor, Liga Elitelor are să fie înlocuită de altă competiţie de juniori, a dezvăluit Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: bătaie liga elitelor 

viewscnt
Articole similare