Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin şi Cagliari, învinşi de Milan, Inter a reuşit doar o remiză cu Fiorentina. Rezumatele de sâmbătă din Serie A AICI

VIDEO | Răzvan Marin şi Cagliari, învinşi de Milan, Inter a reuşit doar o remiză cu Fiorentina. Rezumatele de sâmbătă din Serie A AICI

Serie A

Comentarii

Inter a pierdut teren în lupta cu Napoli şi Milan, după ce toate trei formaţiile din fruntea Serie A au jucat sâmbătă, iar doar elevii lui Inzaghi au eşuat să se impună.

AC Milan şi-a menţinut avansul de 3 puncte în fruntea clasamentului în Serie A. Trupa lui Pioli a învins cu 1-0 în deplasare, pe terenul lui Cagliari.

Singurul gol al partidei a fost reuşit de algerianul Bennacer, iar Milan a tremurat serios pe final.

În minutul 90, Răzvan Marin, integralist la gazde, a ratat egalarea din câţiva metri, după reluarea în bară a lui Pavoletti, iar Milan a ajuns la şapte etape consecutive fără înfrângere.

Inter a pierdut contactul cu rivala AC Milan în lupta pentru titlu. Campioana în exerciţiu s-a încurcat pe teren propriu cu Fiorentina.

Oaspeţii au deschis scorul prin uruguaianul Lucas Torreira, aflat la a patra reuşită a sezonului.

Inter a scos totuşi o remiză. Olandezul Dumfries a egalat pentru milanezi. Inter are o singură victorie în ultimele şapte etape şi al doilea titlu consecutiv pare departe.

Napoli se menţine pe locul doi în Serie A şi după această etapă. Echipa lui Spalletti a întors rezultatul cu Udinese şi a legat două victorii în campionat, după mai mult de o lună.

Gerard Deulofeu a deschis scorul pentru oaspeţi, în prima repriză. Napoli şi-a revenit de-abia după pauză. Osimhen şi-a readus echipa în joc, cu golul de 1-1.

Tot atacantul nigerian a marcat şi golul care i-a adus lui Napoli trei puncte. Udinese a terminat meciul în inferioritate numerică, după eliminarea lui Pablo Mari.

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare