Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

John Terry, acţionar la Chelsea! Planul fostului căpitan pentru a se implica la club: ”O structură inovatoare”

John Terry, acţionar la Chelsea! Planul fostului căpitan pentru a se implica la club: ”O structură inovatoare”

Chelsea

Comentarii

John Terry se pregăteşte să preia un pachet de acţiuni la Chelsea, echipă pe care a reprezentat-o 17 ani.

John Terry a revenit la Chelsea în această iarnă ca parte a staffului ”albaştrilor”, dar acum este aproape de a deveni acşţionar la echipa sa de suflet.

Fostul căpitan de pe Stamford Bridge, împreună cu consorţiul True Blues, pregăteşte o ofertă pentru un pachet minoritar de acţiuni de la Chelsea.

Lord Sebastian Coe şi Sir Martin Broughton sunt cei care vin cu majoritatea sprijnului financiar, urmând să ofere 300 de milioane de lire pentru a achiziţiona un procent din club.

Pentru a prelua pachetul complet, o ofertă de cel puţin trei miliarde de lire ar fi necesară, astfel că Terry şi asociaţii săi sunt pregătiţi să obţină un procent mai mic deocamdată.

Printr-o postare pe Twitter, John Terry a explicat cum ar schimba implicarea sa şi consorţiului cu care s-a ”aliat” felul în care este condus clubul.

John Terry, acţionar la Chelsea

Chelsea a fost o parte atât de importantă a vieţii mele timp de 22 de ani.

Vreau să văd istoria şi moştenirea clubului protejate pe măsură ce intrăm într-o nouă eră cu oameni care au aceeaşi viziune pe termen lung, de a construi cel mai bun club de fotbal din lume şi înţeleg cât de important este ADN-ul nostru.

După ce m-am întâlnit şi am auzit despre ce este vorba în consorţiul True Blues, am înţeles.

Ei sunt un grup de fani ai lui Chelsea şi deţinători de abonamente de sezon care au creat un concept ce va completa şi va ajuta orice ofertant care vrea să conducă clubul, adăugând în acelaşi timp o conexiune cu fanii şi implicarea acestora în consiliu.

Această structură inovatoare este concepută pentru a include toţi fanii lui Chelsea şi pentru a ne proteja clubul.

Sunt recunoscător pentru timpul şi sprijinul acordat de proprietarii Chelsea Supporters’ Trust în acest sens şi sperăm că vom aduce investitori în noua structură a clubului”, a transmis John Terry, pe Twitter.

Ofertele pentru preluarea lui Chelsea trebuiau depuse până pe 18 martie, data limită impusă de Raine Group, banca responsabilă cu gestionarea vânzării clubului.

Afla mai multe despre: john terry 

viewscnt
Articole similare