Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV MM Stoica a vorbit la telefon cu Dan Petrescu! Ce şi-au spus cei doi in pauza competiţională: ”E exagerat. După se supără...”

EXCLUSIV MM Stoica a vorbit la telefon cu Dan Petrescu! Ce şi-au spus cei doi in pauza competiţională: ”E exagerat. După se supără...”

CFR Cluj

Comentarii

MM Stoica nu îl slăbeşte pe Dan Petrescu nici în meciurile amicale. Managerul general de la FCSB s-a amuzat de antrenorul campioanei după ultimele declaraţii.

EXCLUSIV MM Stoica a vorbit la telefon cu Dan Petrescu! Ce şi-au spus cei doi in pauza competiţională: ”E exagerat. După se supără...”

MM Stoica s-a amuzat pe seama declaraţiilor pe care le-a făcut Dan Petrescu. Antrenorul clujenilor îşi face griji pentru Pyunik Erevan şi a avut un discurs îngrijorător acum câteva zile. Vorbele antrenorului au ajuns şi la urechiile lui MM Stoica, care nu s-a putut abţine.

”A spus că Steaua Roşie Belgrad are 50 de milioane buget înseamnă că fondul de salarii e aproximativ 4 milioane! Imposibil aşa ceva. După se după se supără, eu am vorbit cu Dan Petrescu în pauza asta competiţională. Şi glumeam şi i-am zis cum să spui aşa ceva? Da frate nu poţi să spui că Steaua Roşie are 50 de milioane. E exagerat. Nu există în Europa de Est o echipă să aibă aşa. N-ai cum... Că cică i-a spus Natcho (râde)”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

CFR Cluj a avut parte de un cantonament reuşit: 4 meciuri, 4 victorii, golaveraj 8-0! CFR a câştigat şi ultimul amical din cantonamentul desfăşurat în Austria, 2-0 cu Hajduk Split, vicecampioana Croaţiei.

”CFR se pregăteşte pentru o dublă de foc. Cel mai greu adversar (ironic). Nu va începe cu lotul asta pentru că nu e obligat să joace cu U21 si m-as mira să joace Petrescu cu un tanar. Burcă se pare că revină la pozitia lui. Mai departe Camora, Manea sunt certitudini. Braun a fost adus şi nu cred că poate să joace in faţa lui Manea in sistemul ăsta! Manea este mult mai defensiv. Braun are calităţi ofensive. Pe unii îi ştim. Dacă Debelju este golgether şi Duzk cu cine joci? Şi ce faci cu Jefte?”, a declarat MM Stoica. 

Declaraţia lui Dan Petrescu: 

 

„I-am studiat pe adversarii noştri (n.r. – Pyunik Erevan) în ultimele cinci meciuri de campionat. Au mulţi străini, cred că e un singur armean de naţională, portarul, care e căpitan de echipă. În rest au brazilieni, portughezi. Va fi precum un meci cu o echipă de play-off din România, cam aşa e nivelul. Deci nu putem să subestimăm un adversar valoros. Toată lumea crede că e un adversar din Armenia şi va fi uşor… în niciun caz.

Am vorbit cu Natcho (n.r. – fotbalist) de la Partizan, mi-a zis că e foarte greu să ajungă în grupele Champions League. Steaua Roşie Belgrad se chinuie să ajungă şi are un buget de 50 de milioane de euro, iar Partizan are un buget de 15 milioane de euro. Deci ar fi ceva incredibil să ajungem în grupele Champions League, e un vis până la urmă”, a spus Dan Petrescu, vineri, după amicalul CFR Cluj – Partizan Belgrad.

"Ofertă foarte mare" pentru Dan Petrescu. 4 milioane de euro, salariu uriaş pentru "Bursuc". ULTIMA ORĂ

MM Stoica s-a amuzat pe seama declaraţiilor pe care le-a făcut Dan Petrescu. ”50 de mil inseamna ca fondul de sal la aporx 4 mil. După se după se supără, eu am vorbit cu Dan Petrescu în pauza asta competiţională. Şi glumeam, şi i-am zis cum să spui aşa ceva? Da frate nu poţi să spui că Steaua Roşie are 50 de milioane. E exagerat. nu există în Europa de Est o echipă să aibă aşa. N-ai cum...”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dan petrescumm stoicacfr cluj 

viewscnt
Articole similare