Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ofertă foarte mare" pentru Dan Petrescu. 4 milioane de euro, salariu uriaş pentru "Bursuc". ULTIMA ORĂ

"Ofertă foarte mare" pentru Dan Petrescu. 4 milioane de euro, salariu uriaş pentru "Bursuc". ULTIMA ORĂ

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani) a primit o "ofertă foarte mare" de a pleca de la CFR Cluj. "Bursucul" a fost tentat cu un salariu uriaş, de 4 milioane de euro, însă a refuzat. Antrenorul a semnat, la revenirea în Gruia, un contract pe trei ani, cu ambiţii foarte mari.

"Ofertă foarte mare" primită de Dan Petrescu pentru plecarea de la CFR Cluj. Bogdan Mara, oficial al campioanei României, a dezvăluit că "Bursucul" a refuzat, însă, să plece din Gruia, deşi era vorba despre un salariu uriaş.

"Ofertă foarte mare" pentru Dan Petrescu. 4 milioane de euro, salariu uriaş pentru "Bursuc"

La revenirea în Gruia, Dan Petrescu a semnat un contract pe trei ani cu CFR Cluj, după care clubul şi-a setat ambiţii foarte mari. După ce a câştigat un nou titlu de campion, al cincilea la rând pentru CFR, Dan Petrescu a primit o "ofertă foarte mare".

"Dan a avut o ofertă foarte mare în această vară, dar împreună cu patronul şi noi toţi am reuşit să-l convingem să rămână. Reprezentăm un club care vrea trofee an de an. În ultimii 5 ani, am demonstrat acest lucru şi trebuie să continuăm”, a spus Bogdan Mara la Antena Sport.

Clubul care l-a ofertat pe Dan Petrescu i-a pus pe masă acestuia 4 milioane de euro salariu, scrie spotmedia.ro, care anunţă că echipa este din zona Golfului. Sursa citată mai notează faptul că Nelu Varga a reuşit să-l convingă să rămână după ce i-a promis transferuri, dar şi că problemele financiare se vor rezolva.

Dan Petrescu se află la al treilea mandat la CFR Cluj, după ce a venit prima dată în 2017, de când a început hegemonia clujenilor în Liga 1. În ultimii cinci ani, CFR Cluj a câştigat cinci titluri de campioană la rând şi a ajuns în grupele Europa League, chiar în primăvara europeană.

Între mandatele de la CFR Cluj, Dan Petrescu le-a antrenat pentru scurte perioade pe Guizhou Hengfeng şi Kayserispor.

Afla mai multe despre: dan petrescuoferta dan petrescudan petrescu ofertadan petrescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare