You are here:

Dan Petrescu l-a felicitat pe David Popovici. Cuvintele la superlativ ale campionului de la CFR Cluj pentru dublul campion mondial la nataţie

Dan Petrescu l-a felicitat pe David Popovici. Cuvintele la superlativ ale campionului de la CFR Cluj pentru dublul campion mondial la nataţie

Sporturi

Comentarii

Dan Petrescu a transmis şi el complimente lui David Popovici pentru succesul extraordinar al acestuia la Mondialele de nataţie de la Budapesta.

David Popovici a câştigat probele de 100 şi 200 de metri liber la Campionatele Mondiale de Nataţie din Ungaria.

Dublu campion mondial, Popovici a doborât mai multe recorduri mondiale la nivel de juniori şi a stabilit mai multe performanţe unice în istoria nataţiei româneşti.

Dan Petrescu l-a felicitat pe David Popovici. Cuvintele la superlativ ale campionului de la CFR Cluj pentru dublul medaliat cu aur la Mondiale

Drept urmare, sportivul de 17 ani a fost lăudat de toată lumea, iar Dan Petrescu, antrenorul campion cu CFR Cluj, l-a felicitat şi el pe dublul medaliat cu aur de la Budapesta.

”Ceva care nu se întâmplă în România, e ceva incredibil. Mai era Halep care era numărul unu mondial. Mai era Cristina Neagu, dar un băiat nu aveam pe locul unu.

Uite că avem unul la înot, un sport care nu e atât de practicat în România. Nu cred că lumea merge atât de mult la înot, nici nu avem bazine.

A fost un rezultat surprinzător pentru toată lumea. Merită felicitări acest băiat.

Am înţeles că, de când era mic, toată ziua înota. S-a sacrificat. Fără sacrificii, nu faci nimic în viaţă. Merită felicitări pentru ceea ce a făcut”, a declarat Dan Petrescu, aflat în cantonament, în Austria.

Preşedintele Klaus Iohannis îl va decora pe David Popovici cu cea mai înaltă distincţie a statului român, Ordinul Naţional ”Steaua României” în grad de Cavaler, ca urmare a performanţelor uluitoare obţinute de acesta la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta.

Afla mai multe despre: dan petrescudavid popovici 

viewscnt
Articole similare