Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a răspuns Mihai Stoichiţă când a fost întrebat dacă FRF îşi reproşează ceva pentru rezultatele slabe al naţionalei: ”Luaţi o statistică, uitaţi-vă acolo ce calificări sunt!”

Cum a răspuns Mihai Stoichiţă când a fost întrebat dacă FRF îşi reproşează ceva pentru rezultatele slabe al naţionalei: ”Luaţi o statistică, uitaţi-vă acolo ce calificări sunt!”

Echipa națională

Comentarii

România a avut parte de un start groaznic cu Edi Iordănescu.

Echipa naţională traversează o perioadă groaznică, iar rezultatele din Nations League au nemulţumit pe toată lumea. România a fost umilită de Muntenegru, scor 0-5 la general, a pierdut cu Bosnia, iar singura victorie a venit pe teren propriu, cu Finlanda, scor 1-0.

Directorul tehnic FRF, Mihai Stoichiţă, a fost întrebat dacă federaţia se simte răspunzătore pentru rezultatele ruşinoase pe care România le-a obţinut în Nations League. Totuşi, oficialul forului condus de Răzvan Burleanu a spus că nu este vina Federaţiei Române de fotbal. 

”Luaţi o statistică, uitaţi-vă acolo, ce calificări sunt!”

”Cum să greşim? La juniori, tineret, luaţi o statistică, uitaţi-vă acolo ce calificări sunt la campionatele europene. Nu are sens să dezvolt subiectul ăsta. Domnul Burleanu asigură dezvoltarea fotbalului românesc, competiţii, educaţie... Ce reproş să fie la nivel de administraţie?

Banii se duc în fotbal, numai în fotbal (n.r. de la UEFA). Se fac audite, fel şi fel de controale, a venit şi ANAF. Au crescut numărul de competiţii, membrii Federaţiei Române. Cu ce se puteau face terenurile pentru copii în ţară, la Botoşani... Cu fonduri de la Federaţie şi de la primării. S-au livrat aparate de monitorizare. Sunt prea puţin ştiute”, a declarat Mihai Stoichiţă, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: românia-frf-mihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare