Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmează pentru ”recordman-ul” Rapidului după plecarea din Giuleşti: ”A venit timpul să ne despărţim” | EXCLUSIV

Ce urmează pentru ”recordman-ul” Rapidului după plecarea din Giuleşti: ”A venit timpul să ne despărţim” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Petre Goge (30 de ani), ”recordman-ul” Rapidului, fiind unicul jucător care a marcat în Liga 4, Liga 3, Liga 2, Liga 1 şi Cupa României pentru formaţia bucureşteană, urmează să plece din Giuleşti după cinci ani petrecuţi alături de echipă.

Deşi nu a fost om de bază în ultimele două sezoane, numele lui Petre Goge va rămâne pentru totdeauna în ilustra istorie a Rapidului.

Fotbalistul de 30 de ani a fost alături de Rapid pe tot parcursul revenirii sale pe prima scenă a fotbalului românesc, dar, odată cu venirea lui Dan Şucu la club, a venit vremea ca acesta să plece din Giulteşti.

Cu investiţiile majore făcute de noul acţionar, Rapid nu va mai avea nevoie de Goge, astfel că acesta urmează să îşi caute o nouă casă.

Într-un interviu cu Orange Sport, ”recordman-ul” giulteştenilor a dezvăluit că speră să îşi găsească rapid echipă, punctând însă că perioada de la Rapid va rămâne cea mai frumoasă din carieră.

Ce urmează pentru ”recordman-ul” Rapidului după plecarea din Giuleşti

E bine, aveam nevoie de vacanţă, dar sper ca în scurt timp să îmi găsesc echipă şi să încep treaba, pentru că foarte multă vacanţă nu e indicată.

E un moment greu, că de cinci ani nu am mai avut această grijă, să îmi caut echipă, să văd unde merg. Dar a venit timpul să mă despart de Rapid, simţeam că se apropie.

Simţeam de două-trei luni. Cred că am făcut tot ce mi-am propus la Rapid, am reuşit să îmi îndeplinesc toate obiectvele, acum e un nou capitol şi acolo unde o să merg să o fac la fel de bine ca la Rapid.

La început, nu mă gândeam că o să ajung atât de departe, să stau cinci ani şi să reuşesc toate aceste performanţe, dar, de la an la an, am luat-o pas cu pas şi atunci lucrurile s-au aşezat fără să îmi propun. Au fost cei mai buni ani din cariera mea de până acum, am jucat la cea mai frumoasă echipă.

Chiar dacă am jucat la Liga 4, pentru mine a fost una specială şi anul acela a fost la fel de intens, cu Steaua, cu rivalitate, cu suporteri, 40.000 de oameni, adică a fost special şi de asta am rămas motivat, pentru că a fost ceva în plus şi s-a ridicat nvielul şi tot timpul m-am autodepăşit şi am reuşit să rămân până acum”, a declarat Petre Goge, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: lucian goge 

viewscnt
Articole similare