Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, afectat după pierderea prietenului său. Ce a spus despre partida cu UTA: ”Astăzi e o zi foarte tristă pentru mine!”

Dan Petrescu, afectat după pierderea prietenului său. Ce a spus despre partida cu UTA: ”Astăzi e o zi foarte tristă pentru mine!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, în deplasare, cu UTA Arad, în etapa a 13-a din Superligă.

Pentru UTA a marcat Benga (59), iar pentru CFR Cluj a punctat Boateng (32). La finalul meciului, Dan Petrescu a oferit mai multe declaraţii. El spune că nu poate să fie supărat pe jucătorii lui, deoarece au dat dovadă de spirit de luptă. 

Ilie Florian, cunoscut sub pseudonimul ”Pisică, cel mai bun prieten al lui Dan Petrescu, a decedat. Antrenorul CFR-ului a fost vizibil afectat la finalul partidei. 

”Astăzi e o zi foarte tristă pentru mine!”

”N-ai cum să fii mulţumit când conduci cu 1-0, ai două bare. Am avut ocazii mari de gol, am scăpat singur cu portarul, ei nu au avut nicio ocazie de genul ăsta. După ce au rămas în 10, au stat cinci minute pe jos şi încă o dată încă cinci. M-am uitat la ceas, au fost doar cinci minute de prelungire, n-am înţeles acest lucru.

Am jucat mult mai bine decât am făcut-o acum un an aici, dar atunci am câştigat. Jucătorii au încercat să dea totul pentru prietenul meu, vreau să-i felicit, am făcut unul dintre cele mai bune meciuri. Ne-am apărat foarte bine până la faza aia.

Cred că dacă Kolinger nu băga mingea în poartă, Camora putea să o scoată. Dar nu am ce să le reproşez. Astăzi e o zi foarte tristă pentru mine, nu vreau să mai zic nimic. Mâine vreau să-mi văd prietenul care a plecat în altă lume şi apoi să mă concentrez dacă pot pentru meciul cu Slavia”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-uta 

viewscnt
Articole similare