Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce le-a ordonat Becali jucătorilor înainte de returul cu Silkeborg: ”Trebuie să dea şi ei cinci ca să spele ruşinea!”

Ce le-a ordonat Becali jucătorilor înainte de returul cu Silkeborg: ”Trebuie să dea şi ei cinci ca să spele ruşinea!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali le-a dat un nou ordin jucătorilor înainte de meciul din Conference League.

FCSB este la pământ, iar Nicolae Dică nu reuşeşte să echilibreze echipa. Echipa FCSB a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-0, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci contând pentru grupa B din Conference League. FCSB a prezentat o echipă cu multe rezerve, iar danezii s-au impus controlând meciul de la un cap la altul.

Chiar dacă Dică nu obţine rezultate, Becali a spus că îl va păstra pe banca tehnică. Totuşi, patronul a dorit să le transmită un mesaj jucătorilor înainte de returul de la Bucureşti. 

Gigi Becali vrea că echipa lui să marcheze 5 goluri pe Naţional Arena, împotriva echipei din Danemarca, pentru a spăla ruşinea. 

“La retur o să le cer să dea şi ei cinci goluri ca să spele ruşinea asta. Ăsta este obiectivul la retur. Trebuie să dea şi ei cinci ca să spele ruşinea. Asta le spun jucătorilor ca să spele ruşinea”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik. 

FCSB umilită în Danemarca: Silkeborg s-a impus cu 5-0 în Conference League

FCSB a prezentat o echipă cu multe rezerve, iar danezii s-au impus controlând meciul de la un cap la altul. Klynge a deschis scorul în minutul 3, apoi Kusk a înscris pentru 2-0 în minutul 8. În minutul 24 lui Klynge i s-a anulat un gol pe motiv de ofsaid, dar în minutul 35 Silkeborg a primit un penalti, pentru joc periculos al lui Miculescu, şi Helenius a transformat lovitura de pedeapsă. Thordarson a majorat diferenţa la 4-0 în minutul 58, pentru ca Adamsen să închidă tabela în minutul 71.

După trei etape din grupa B, FCSB se află pe ultimul loc al grupei, cu 1 punct.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-silkeborg 

viewscnt
Articole similare