Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A greşit în Superligă, împotriva Rapidului, dar este delegat în Europa. Brigadă românească la un meci din Conference League

A greşit în Superligă, împotriva Rapidului, dar este delegat în Europa. Brigadă românească la un meci din Conference League
Comentarii

Arbitri români sunt la mare căutare de către UEFA, iar după Istvan Kovacs, un alt central din Superligă a fost delegat la un meci din competiţiile europene.

Istvan Kovacs a fost delegat la meciul Bayer Leverkusen – FC Porto, din etapa a patra a grupei B din Champions League.

Brigadă românească la un meci din Conference League, cu Marian Barbu la centru

Însă, un alt arbitru român a fost trimis de către UEFA la un meci din Conference League. Este vorba despre Marian Barbu, care se află la debut în grupele unei competiţii europene. Până acum a arbitrat doar în tururile preliminare.

Acesta va fi la centru la meciul Vaduz (Liechtenstein) - Dnipro-1 (Ucraina), din etapa a patra a grupei E din Conferene League.

Centralul de 34 de ani va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Cristian Orbuleţ şi Imre Laszlo Bucsi, în timp ce Lucian Rusandu va completa brigada românească, fiind cel de-al patrulea oficial al partidei care va avea loc Rheinpark Stadion din Vaduz.

Recent, Lucian Rusandu a fost în mijlocul unui scandal la un meci din Superligă. Acesta a greşit în grav împotriva celor de la Rapid în eşecul contra Chindiei Târgovişte, scor 1-2.

Clubul giuleştean a luat măsuri şi a cerut să nu mai fie arbitrat de către Rusandu.

De asemenea, Marian Barbu, care va fi la centru în Conference League, a condus şi el recent un meci din campionatul intern care a produs multe scântei, celebrul FC U Craiova - Rapid, scor 1-0, meci la finalul căruia Săpunaru a fost în centrul atenţiei.

Afla mai multe despre: conference leaguerapid 

viewscnt
Articole similare