Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă, dezamăgit că n-a fost căutat de FRF: "Normal că m-a deranjat". Declaraţii dure despre naţionala României

Victor Piţurcă, dezamăgit că n-a fost căutat de FRF: "Normal că m-a deranjat". Declaraţii dure despre naţionala României

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României va continua cu Edward Iordănescu pe banca tehnică şi în preliminariile Campionatului European din 2024, însă fostul selecţioner, Victor Piţurcă, nu le dă nicio şansă tricolorilor în grupa cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

"Grupa e accesibilă, acum depinde cât este de accesibilă, pentru că noi suntem într-un moment destul de dificil. Elveţia este peste echipa României, din toate punctele de vedere, ca lot, ca rezultate, însă nu cred că putem spune nici că suntem peste Kosovo.

Nu prea văd mare lucru la echipa noastră, nu pot să spun că văd ceva special în meciurile noastre. Echipa a jucat destul de modest aproape în fiecare partidă, parcă nu există interes din partea jucătorilor pentru echipa naţională.

Însă tot ce fac ei în teren vine de la selecţioner, de la antrenor. Aici nu mai e vorba că joci ofensiv sau defensiv, la echipa naţională se joacă pe puncte. Dacă nu batem nici Andorra, înseamnă că avem o mare problemă, dar poate pe oamenii din FRF nu-i interesează să ne calificăm.

(n.r. Vă deranjează că nu aţi fost contactat de FRF?) Normal că mă deranjează, cum să nu mă deranjeze?" , a spus Victor Piţurcă la Prima Sport.

România şi-a aflat adversarele din preliminariile pentru EURO 2024

Echipa naţională a României va evolua în grupa I cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus, Andorra, în preliminariile CE-2024, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Frankfurt.

Meciurile din preliminariile EURO 2024 se vor disputa în perioada martie – noiembrie 2023, urmând a fi decise 20 dintre calificate. Alte 3 reprezentative îşi vor câştiga locul la turneul final în urma play-off-urilor Nations League, în martie 2024.

Finala va avea loc la 14 iulie 2024.

Afla mai multe despre: piturca 

viewscnt
Articole similare