Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs, delegat din nou în Champions League. Va fi la centru la debutul ca antrenor în competiţia ”regină” a Europei a unui campion mondial

Istvan Kovacs, delegat din nou în Champions League. Va fi la centru la debutul ca antrenor în competiţia ”regină” a Europei a unui campion mondial
Comentarii

Arbitrul Istvan Kovacs este în mare formă, dovadă fiind faptul că a fost delegat la încă un meci din Champions League.

Istvan Kovacs, delegat la o nouă partidă din Champions League. Va fi al treilea meci din competiţia ”regină” a Europei

Istvan Kovacs este unul dintre cei mai apreciaţi arbitri de către UEFA, astfel că a fost delegat la meciul Bayer Leverkusen – FC Porto, din etapa a patra a grupei B din Champions League.

Centralul de 38 de ani va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Mihai Marica şi Ovidiu Artene, în timp ce Cătălin Popa va completa brigada românească, fiind cel de-al 4-lea oficial. În camera VAR se vor afla italienii Paolo Valeri şi Massimiliano Irrati.

Partida Bayer Leverkusen – FC Porto se joacă miercuri, 12 octombrie, de la ora 22:00, în Grupa B, pe stadionul BayArena din Leverkusen.

În tur, Porto s-a impus în faţa lui Bayer, scor 2-0. A fost ultimul meci pentru Gerardo Seaone, care a fost înlocuit cu Xabi Alonso.

În actuala stagiune din Champions League, Kovacs a mai arbitrat Dinamo Zagreb – Chelsea (1-0), în runda inaugurală din grupa E, şi Club Brugge – Atletico Madrid (2-0), în etapa a treia din grupa B.

Afla mai multe despre: istvan kovacschampions league 

viewscnt
Articole similare