Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a decis Comisia de Disciplină după incidentele de la U Craiova 1948 – FC Rapid + Câte etape a fost suspendat Alex Ioniţă

Ce a decis Comisia de Disciplină după incidentele de la U Craiova 1948 – FC Rapid + Câte etape a fost suspendat Alex Ioniţă

Rapid

Comentarii

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a anunţat, miercuri, deciziile luate după eliminările din etaapa a zecea a Superligii.

Ce a decis Comisia de Disciplină după incidentele de la U Craiova 1948 – FC Rapid + Câte etape a fost suspendat Alex Ioniţă

În ceea ce priveşte incidentele de la U Craiova 1948 – FC Rapid, pentru analizarea acestora s-a stabilit termenul de 21 septembrie.

Deciziile sunt următoarele:

  • U Craiova 1948 vs. FC Rapid 1923 - Eliminare: Ioniţă Alexandru Ioniţă (Oaspeţi) - Incidente - În baza art.63.1.b raportat la art.63.2.4.a) din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei. Termen: 21.09.2022, pentru incidente.
  • FC FCSB vs. FC Voluntari - Eliminare: Edjouma Malcom Sylas Laouari (FC FCSB) - În baza art.63.1.g raportat la art.63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei.
  • AFC Hermannstadt vs. ACS Petrolul 52 - Eliminare: Perjă Dănuţ (Gazde) - În temeiul art.53/1 din RD se sancţionează dl. Perjă Dănuţ cu suspendare pentru o lună şi penalitate sportivă de 640 lei.

U Craiova 1948 - Rapid Bucureşti 1-0 în Liga 1

FCU Craiova a dispus sâmbătă cu scorul de 1-0, pe teren propriu, de formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superligă

Craiova a deschis scorul în minutul 55, când Sidibe a înscris din pasa lui Gabi Iancu. Golul a fost anulat pentru ofsaid, dar a fost validat de arbitrul Marian Barbu după consultarea VAR. 

În ultimele zece minute ale meciului, galeria echipei Rapid a provocat incidente în peluza pe care o ocupa. Forţele de ordine au intervenit împrăştiind gaze în sectorul respectiv. De altfel, Cristian Săpunaru s-a certat şi cu jandarmii la finalul partidei. 

Ce a spus Săpunaru după meci:

"Vreau să-mi cer scuze Jandarmeriei, că am  rezut că ei au dat cu spray. Au dat stewarzii. Să vă explica varianta noastră, că a noastră nu există, e doar a lor. 

Am fost la galerie, am cântat. Spre vestiare, la tunel, pe unde intră jucătorii, era omul care a aruncat cu un fular în nas spre Claudiu Niculescu, a aruncat cu apă, cu ţigări cu noi. Pe tunel am vrut să mă duc să mă mai cert cu el. 

Pe tunel, o persoană, care nu ştiu cine e, nu avea ecuson, nimic. Sincer... Poate să aibă un cuţit în mână şi mi-l bagă în piept. Cine plăteşte pentru asta? Plânge familia acasă. Suntem noi vandali, nebuni, nu?

Dacă a zis domnul Mititelu că e prietenul dânsului, atunci vin şi eu, când vin ei în Giuleşti, cu 20 de prieteni să stea pe tunel. E normal aşa ceva? La tunel n-a stat niciun stewart. Se ocupau de galeria noastră. La pauză, ne-a scuipat, apă peste noi", a spus Cristian Săpunaru. 

 

Afla mai multe despre: comisia de disciplinaalex ionitasapunarurapid 

viewscnt
Articole similare