Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă nu ajunge la naţională, nu ajunge din cauza lui”. Panduru, dezamăgit de jucătorul pe care i l-a propus lui Iordănescu: ”Nu aşa ajungi fotbalist” | EXCLUSIV

”Dacă nu ajunge la naţională, nu ajunge din cauza lui”. Panduru, dezamăgit de jucătorul pe care i l-a propus lui Iordănescu: ”Nu aşa ajungi fotbalist” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru a analizat partida dintre Petrolul şi FCSB şi a recunoscut că este dezamăgit de unul dintre fotbaliştii care s-a aflat pe teren, pe care îl propusese în trecut la echipa naţională.

Postul de fundaş stânga este unul cu probleme pentru echipa naţională. După retragerea lui Alin Toşca, singutele variante viabile rămase lui Edi Iordănescu sunt Nicuşor Bancu şi Mario Camora.

Aşadar, când Valentin Ţicu (22 de ani) a început să impresioneze la Petrolul Ploieşti, era anticipat că acesta va putea face pasul la naţionala mare, fiind în prezent internaţional de tineret.

Căpitan al ”lupilor galbeni” în ciuda vârstei fragede, apărătorul se află la primul sezon în Liga 1, dar, până acum, nu a reuşit să lase cea mai bună impresie.

Remarcat în trecut de Basarab Panduru, care a afirmat că îl vede ca o viitoare opţiune pentru echipa naţională, Ţicu l-a dezamăgit pe expertul Orange Sport la ultimul meci.

Panduru l-a criticat pe fundaş pentru cât de uşor a fost depăşit de Andrei Cordea şi pentru atitudinea avută când a fost schimbat, avertizându-l că nu aşa va fi convocat de Edi Iordănescu.

Basarab Panduru, dezamăgit de Valentin Ţicu după ce l-a propus la naţională

Mă dezamăgeşte, l-am lăudat pe Ţicu, am spus că are calitate. Cea mai mare calitate a lui este stângul ăla, interiorul ăla, eu de mult nu am văzut centrări cum dă Ţicu.

Am şi spus, dacă jucătorul ăsta nu ajunge la naţională, nu ajunge din cauza lui, pentru că are calitate. Dar văd acum că nu poate să fugă! El nu poate să fugă, să se ţină de Cordea, nu ştiu dacă are vreo problemă.

Faptul că el după toate lucrurile pe care le face, nu bune, pleacă direct la vestiar, nu se duce la antrenor, nu se duce la bancă, nu se duce la nimeni, aşa a părut, sper să nu greşesc, mă pune pe gânduri, nu îmi place ce se întâmplă.

Nu ăsta e viitorul şi nu aşa ajungi fotbalist de naţională. Fotbalist de naţională ajungi dacă poţi să îl faci pe Cordea să nu treacă niciodată de tine şi dacă eşti fotbalist adevărat, ai greşit, dă mâna cu toată lumea, eşti schimbat, asta e.

Nu îţi convine, că eşti căptianul echipei? Nu îl lăsa pe Cordea să treacă de tine”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: valentin ţicu 

viewscnt
Articole similare