Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cordea promite revanşa în returul cu Silkeborg: "A fost ruşinos ce s-a întâmplat acolo"

Andrei Cordea promite revanşa în returul cu Silkeborg: "A fost ruşinos ce s-a întâmplat acolo"

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat meciul de la Petrolul, scor 2-0, şi a urcat pe locul 12 în clasament. În urma acestei victorii, vicecampioana României a venit la patru puncte în spatele ocupantei locului 6, U Craiova, însă are şi un meci mai puţin disputat.

"A trecut meciul cu Petrolul, iar acum mă gândesc la meciul de joi. A fost o ruşine ce s-a întâmplat acolo şi vreau să ne spălăm imaginea la partida de joi.

Nu vreau să mă gândesc că avem echipa 1 şi echipa 2. Avem un lot valoros, avem jucători pe care s-au plătit foarte mulţi bani, ne împărţim minutele, iar acum suntem concentraţi la meciul de joi, trebuie să câştigăm.

Eu mă simt bine în teren, când am un adversar în faţă, încerc să fac diferenţa şi mă bucur că am câştigat. Suntem la FCSB şi nu ne putem gândi la play-out, trebuie să prindem play-off-ul" , a declarat Andrei Cordea.

Petrolul - FCSB 0-2

FCSB a învins-o, duminică, în deplasare, pe Petrolul Ploieşti, scor 2-0, într-un meci al etapei a 13-a din Superligă. Aceasta a fost prima victorie a roş-albaştrilor în deplasare din acest sezon.

Meciul de pe stadionul Ilie Oană a fost întrerupt în minutul 13, pentru cinci minute, din cauza fumului provocat de petardele aruncate de fani.

Dawa a deschis scorul în minutul 45+2 după o pasă în faţa porţii trimisă de Omrani. În minutul 47, FCSB a majorat scorul prin golul înscris de Florinel Coman, din pasa lui Cordea.

  • PETROLUL: Vâlceanu - Meijers, Tamaş (M. Bratu 85), Huja - Pashov, L. Dumitriu (Tucaliuc 67), Seto (Cebotaru 85), Jair, Ţicu (Velisar 68) - Irobiso, G. Grozav (Ivanovski 46). ANTRENOR: Nicolae Constantin
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic (Pantea 46) - Cordea, Edjouma (Oaidă 82), Olaru – Omrani (Oct. Popescu 82), Compagno (Nikolov 59), Fl. Coman (Miculescu 70). ANTRENOR: Nicolae Dică

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare