Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, la un pas de revenirea pe banca tehnică! Antrenorul, chemat de urgenţă pentru a înlocui tehnicianul proaspăt demis

Leo Grozavu, la un pas de revenirea pe banca tehnică! Antrenorul, chemat de urgenţă pentru a înlocui tehnicianul proaspăt demisgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Liber de contract de mai bine de un an, după despărţirea de Sepsi Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu (55 de ani) este la un pas de a reveni în fotbal. Antrenorul este în discuţii avansate cu o formaţie care tocmai şi-a demis antrenorul.

În septembrie 2021, după aproape doi ani petrecuţi pe banca tehnică a lui Sepsi, conducerea clubului din Sfântu Gheorghe a decis că a venit momentul să renunţe la serviciile lui Leo Grozavu.

Tehnicianul de 55 de ani reuşise să îi conducă pe covăsneni către cele mai mari performanţe din istoria, la acel moment, calificarea în finala Cupei şi în preliminariile cupelor europene, dar, după un început dezastruos de sezon, a urmat ”divorţul”.

De atunci, mereu când s-a eliberat un post pentru care s-ar fi putut potrivi Grozavu, numele acestuia a fost vehiculat în presă ca o posibilă variantă pentru băncile tehnice ale echipelor respective.

U Cluj l-ar fi dorit pe acesta înainte de a îl aduce pe Eugen Neagoe, iar Adrian Mititelu l-ar avea la rândul său pe listă ca un posibil înlocuitor pentru Marius Croitoru, proaspăt plecat din Bănie.

Leo Grozavu, la un pas de revenirea pe banca tehnică

Însă, Leo Grozavu ar fi la un pas de a prelua o echipă din România, dar nu din Liga 1, ci din Liga 2. Conform Gsp, Poli Iaşi ar fi aproape de a ajunge la un acord cu tehnicianul de 55 de ani.

Formaţia care şi-a propus să revină în primul eşalon în actuala stagiune tocmai l-a demis pe Claudiu Niculescu, în ciuda faptului că se află la doar un punct de primul loc.

Înfrângerea cu Ripensia i-a scos din minţi pe conducătorii clubului, care au decis că doresc un alt tehnician pe banca tehnică a echipei, pentru a putea ataca promovarea.

Sursa citată notează că şefii din Copou ar fi ”optimişti” că Grozavu le va accepta oferta după partida de sâmbătă, din campionat, cu Metaloglobus, ultima clasată din Liga 2.

Tehnicianul este favorit să preia postul graţie ”relaţiilor” pe care le are club: preşedintele Consiliului Director al Politehnicii este Cornel Şfaiţer, care a fost preşedintele lui Sepsi cât Grozavu era antrenor.

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare