Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Un antrenor cu nume, OUT din Liga 2: ”Contractul a fost reziliat pe cale amiabilă”

OFICIAL | Un antrenor cu nume, OUT din Liga 2: ”Contractul a fost reziliat pe cale amiabilă”

Fotbal intern

Comentarii

Experienţa lui Claudiu Niculescu la Poli Iaşi a ajuns la final. Antrenorul de 46 de ani s-a despărţit de gruparea din Copou.

OFICIAL | Un antrenor cu nume, OUT din Liga 2

Poli Iaşi a anunţat, în cursul zilei de astăzi, că a ajuns la un acord cu antrenorul Claudiu Niculescu pentru rezilierea amiabilă a contractului.

Claudiu Niculescu a preluat-o pe Poli Iaşi în luna iunie şi a fost la conducerea echipei în zece meciuri, perioadă în care a obţinut şase victorii, două egaluri şi două eşecuri.

Tehnicianul de 46 de ani o lasă pe formaţia din Copou pe locul 5 în Liga 2, cu 17 puncte, după nouă etape.

Deşi era pe poziţie de play-off, Poli Iaşi a avut o evoluţie mai puţin reuşită în ultima etapă, fiind învinsă de Ripensia Timişoara, locul 17, scor 1-3.

”Mulţumim, Claudiu Niculescu!

Contractul dintre antrenorul principal Claudiu Niculescu şi CSM Poltehnica Iaşi a fost reziliat, astăzi, pe cale amiabilă.

Sub comanda fostului tehnician, echipa noastră a câştigat 5 meciuri în campionat, a înregistrat 2 remize şi tot atâtea înfrângeri, în total 17 puncte, cu 11 goluri marcate şi 7 primite.

Echipa noastră este pe locul al cincilea în clasament, la egalitate de puncte cu alte 2 formaţii, dar golaveraj inferior, la un punct de liderul ierarhiei. 

În Cupa României, în mandatul lui Claudiu Niculescu, Poli a depăşit pe Ştiinţa Miroslava în turul al treilea şi a fost eliminată, în playoff, în deplasare, de CS Dumbrăviţa, după executarea loviturilor de deparajare.

Clubul nostru îi mulţumeşte antrenorului Claudiu Niculescu şi îi doreşte să aibă parte de nenumărate realizări în carieră”, a fost comunicatul clubului din Copou.

Până la numirea unui nou antrenor, Poli va fi coordonată de ”secundul” Mugurel Cornăţeanu, care intrase în conflict cu principalul Claudiu Niculescu şi nu a făcut deplasarea la Timişoara, conform Gsp.

Afla mai multe despre: poli iasi. liga 2 

viewscnt
Articole similare