Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou TUN la FCSB. Becali îşi vinde preferatul pe o sumă uriaşă pentru Superligă. Lovitură importantă la vicecampioana României

Un nou TUN la FCSB. Becali îşi vinde preferatul pe o sumă uriaşă pentru Superligă. Lovitură importantă la vicecampioana României

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a refuzat o ofertă bună în vară pentru unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB, iar în următoarea perioadă de transferuri îl poate ceda pentru o sumă cu un milion de euro mai mică.

FCSB a reuşit, pentru prima dată în acest sezon, să lege două victorii la rând în campionat. Succesul cu Petrolul (2-0) a însemnat şi primul meci în Superligă fără gol primit.

Integralist în partida de pe ”Ilie Oană” a fost şi Darius Olaru. Cu un sezon mai puţin reuşit decât în precedentul, mijlocaşul de 24 de ani a rămas unul dintre cei mai importanţi componenţi ai echipei pregătite de Nicolae Dică.

Ofertă pentru unul dintre cei mai bine cotaţi jucători de la FCSB. Decizia pe care Gigi Becali poate ajunge să o regrete

Olaru a fost ofertat de mai multe cluburi în vară. Rangers, unde este legitimat şi conaţionalul Ianis Hagi, l-a dorit, dar şi o echipă din Arabia Saudită. Aceasta a făcut o propunere de cinci milioane de euro, dar Gigi Becali a refuzat, cerând 7,5.

Arabii ar fi revenit cu o nouă ofertă, însă de data această cu un milion de euro mai mică, respectiv patru milioane de euro, conform ProSport.

Darius Olaru a jucat în toate cele 11 meciuri ale FCSB-ului din acest sezon în campionat. Fără gol şi cu un singur assist, este la mare distanţă faţă de contribuţiile ofensive din stagiunea precendentă, când a avut şase goluri şi 12 pase decisive.

Cotat la 5,5 milioane de euro, mijlocaşul central evoluează la FCSB din ianuarie 2020, când a ajuns de la Gaz Metan.

Afla mai multe despre: fcsbolaru 

viewscnt
Articole similare