Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, şocat de Octavian Popescu: "A ajuns să fie o problemă în teren". Patronul FCSB-ului trage un semnal de alarmă

Becali, şocat de Octavian Popescu: "A ajuns să fie o problemă în teren". Patronul FCSB-ului trage un semnal de alarmă

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat meciul cu Petrolul, scor 2-0, şi a venit la doar patru puncte în spatele ocupantei locului şase din Superligă, U Craiova, însă vicecampioana României are şi un meci mai puţin disputat.

FCSB pare că a trecut peste momentele dificile din Superligă, iar odată cu venirea lui Billel Omrani, forţa ofensivă a roş-albaştrilor a crescut semnificativ. Acum, Nicolae Dică îşi permite luxul de a-l ţine pe banca de rezerve pe Octavian Popescu.

Mijlocaşul de 19 ani mai prinde minute în campionat doar în finalul partidelor, iar în Conference League, joi, a fost titular în înfrângerea, scor 0-5, de la Silkeborg. De altfel, Octavian Popescu a şi greşit la primul gol marcat de danezi, iar Gigi Becali nu-şi explică ce se întâmplă cu fotbalistul său.

"În momentul când un jucător are o cădere din asta, e ceva în viaţa lui personală. Anul trecut, rezolva jocul, acum a ajuns să fie o problemă când e în teren.

Cu greşeli, face greşeli. Înseamnă că sunt nişte probleme personale, particulare, pe care trebuie să le rezolve singur. Trebuie să ia decizii. Dacă sunt probleme, trebuie să ia aceste decizii.

Aici nu e vorba de presiune, el juca şi la 17 ani, atunci nu mai era presiune? Are probleme personale, cred, nu ştiu nimic concret, dar trebuie să-şi revină" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare