Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a convins după ce l-a văzut pe Billel Omrani în meciul cu Petrolul: ”Nu-l trădează mingea!”

Gigi Becali s-a convins după ce l-a văzut pe Billel Omrani în meciul cu Petrolul: ”Nu-l trădează mingea!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre Billel Omrani, atacantul pe care l-a dorit de mulţi ani şi pe care a reuşit să îl aducă în acest sezon.

Echipa FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 2-0, într-un meci al etapei a 13-a din Superligă. Este prima victorie a echipei bucureştene în deplasare din acest sezon.

Meciul de pe stadionul Ilie Oană a fost întrerupt în minutul 13, pentru cinci minute, din cauza fumului provocat de petardele aruncate de fani. Dawa a deschis scorul în minutul 45+2 după o pasă în faţa porţii trimisă de Omrani. În minutul 47, FCSB a majorat scorul prin golul înscris de Florinel Coman, din pasa lui Cordea.

La o zi după meci, Becali a vorbit despre Billel Omrani. Patronul a părut foarte mulţumit de atacant. El spune că jucătorul este tehnic. De asemenea, patronul a remarcat că fotbalistul a creat repede relaţii de joc. 

”Ai văzut, Omrani, dacă are valoare? Şi-a creat repede relaţii de joc. Şi mai are, e la 60% din potenţial. E prieten cu mingea, are valoare. Nu-l trădează mingea”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-omrani 

viewscnt
Articole similare