Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, ”trădat” în perioada Rapid de un fotbalist care încă evoluează în Liga 1: ”Îşi caută probleme tot timpul” | EXCLUSIV

Viorel Moldovan, ”trădat” în perioada Rapid de un fotbalist care încă evoluează în Liga 1: ”Îşi caută probleme tot timpul” | EXCLUSIVgalerie foto

Rapid

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Viorel Moldovan (50 de ani) a vorbit despre unul dintre jucătorii pe care i-a avut sub comandă în perioada în care se afla la Rapid. Tehnicianul s-a simţit ”trădat” de fotbalistul său şi a recunoscut că, în ciuda talentului, acesta tot reuşeşte să îşi găsească ”probleme”.

Viorel Moldovan şi-a petrecut ultimul an şi jumătate din carieră la Rapid, alături de care a reuşit să câştige Cupa României de două ori, în 2006 şi 2007.

Imediat după retragere, acesta a fost numit director sportiv al clubului giuleştean, însă a rămas pe acel post doar două luni, înainte de a lua drumul antrenoratului.

După mandate la FC Vaslui, FC Braşov şi Sportul Studenţesc, a venit vremea ca Moldovan să revină în Giuleşti, în 2013, pentru a ocupa banca tehnică a fostei sale echipe.

Întoarcerea sa în Giuleşti a coincis cu cea mai neagră perioadă din istoria clubului, afectat de grave probleme financiare.

Din această cauză, Rapid făcea eforturi să obţină fonduri cum putea, iar una dintre cele mai simple metode era de a vinde toţi jucătorii de valoare.

Astfel a ajuns să plece marea speranţă din academia giuleşteană, Alex Ioniţă (27 de ani), care s-a întors între timp la echipa sa de sulfet.

Viorel Moldovan, ”trădat” în perioada Rapid de un fotbalist care încă evoluează în Liga 1

Din dorinţa de a ajuta clubul, fotbalistul a acceptat oferta venită din partea Astrei şi a făcut pasul la viitoarea campioană a României, giuleştenii încasând jumătate de milion de euro.

Ani mai târziu, Viorel Moldovan a recunsocut că s-a simţit trădat de jucătorul său, punctând însă că, în ciuda talentului său indubitabil, Alex Ioniţă îşi tot ”caută probleme”.

Alex Ioniţă, care m-a trădat şi a plecat la Astra (n.r. în ianuarie 2014) atunci. Un băiat bun, i-am şi spus că nu ştiu cum face, dar îşi caută probleme tot timpul, ba suspendare, ba o accidentare.

Nu a reuşit niciodată să găsească acel echilibru, să fie constant, păcat de talentul lui, i-am şi zis că sunt cu ochii pe el”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Orange Sport.

După transferul la Astra, Alex Ioniţă a ”expoldat” şi a ajuns să fie dorit şi de FCSB, care i-a făcut o ofertă incredibilă pentru a semna.

Însă, rapidist convins, fotbalistul cu o apariţie la echipa naţională a refuzat oferta fără să stea pe gânduri.

                                                                                                                                                                                                                 Material de: Ştefan Drăghici, Radu Secoşan

Afla mai multe despre: alex ioniţă 

viewscnt
Articole similare