Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moldovan s-a împăcat cu plecarea lui Ioniţă, dar cere un compromis: "Măcar să ne dea bani de cantonament"

Moldovan s-a împăcat cu plecarea lui Ioniţă, dar cere un compromis: "Măcar să ne dea bani de cantonament"

Fotbal intern

Comentarii

Viorel Moldovan şi-a rezolvat neînţelegerile cu cei din conducere şi a acceptat transferul lui Alexandru Ioniţă la Astra, astfel că anul 2014 îl găseşte tot pe banca Rapidului.

Ofertele curg pentru Viorel Moldovan, dar tehnicianul nici nu se gândeşte să plece de pe scena teatrului din Giuleşti. Mai ales că acum a venit şi Nicolae Manea, în funcţia de preşedinte.

Am decis ca atat cat mai sunt sperante si Rapidul mai are sanse sa supravietuiasca, nu voi pleca, indiferent de ofertele pe care le voi avea. Sa revin in prima liga e obiectivul meu principal”, a spus Viorel Moldovan pentru Dolce Sport.

Chiar dacă nu şi-ar fi dorit să piardă niciun jucător, Moldovan a înţeles nevoia de bani de la Rapid. Alexandru Ioniţă e primul transfer din această iarnă. A semnat cu Astra, dar are şanse mari să continue în Giuleşti până la vară.

Sper ca acesti bani pe care Rapidul i-a luat pe Ionita sa fie directionati si spre jucatori, nu numai pentru a acoperi datoriile. Sunt salarii de plata, sunt si alte lucruri. Avem si noi nevoie de bani pentru cantonament”, a spus Moldovan pentru Dolce Sport.

Alături de Moldovan, un alt rapidist a revenit la echipă pentru a o ajuta să promoveze, Nicolae Manea.

Am discutat cu Nae manea si stiu ca va fi presedintele Rapidului. Eu il astept cu bratele deschise si sper ca impreuna sa realizam multe lcururi frumoase la Rapid”, a spus Moldovan la Dolce Sport.


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 250.000 de fani

viewscnt
Articole similare