Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lista lui Xavi. Barcelona pregăteşte un transfer important în ianuarie 2023!

Lista lui Xavi. Barcelona pregăteşte un transfer important în ianuarie 2023!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona pregăteşte campania de transferuri din ianuarie 2023, când perioada de mercato se va deschide în Europa, şi a trecut primele nume pe listă. Xavi şi Laporta lucrează să întărească echipa, care a scăpat de problemele financiare din trecut.

Joan Laporta şi Xavi, preşedintele şi antrenorul Barcelonei, au pregătit deja câteva nume pentru lista de cumpărături a Barcelonei, din care tehnicianul catalanilor va alege jucătorul dorit. Barcelona vrea să întărească poziţia de mijlocaş defensiv.

Lista lui Xavi. Barcelona pregăteşte un transfer important în ianuarie 2023!

Sergio Busquets îşi termină contractul cu Barcelona în vara lui 2023 şi va pleca de pe Camp Nou. Ca atare, Barcelona a început deja să-i caute înlocuitor mijlocaşului legendar. Mundo Deportivo scrie că Xavi şi Laporta au întocmit o listă de cumpărături, din care antrenorul va alege.

Xavi îl preferă pe Martin Zubimendi (24 de ani) de la Real Sociedad, dar şi Ruben Neves (25 de ani) este o opţiune.

De asemenea, Barcelona urmăreşte atent situaţiile lui N'Golo Kante şi Jorginho (ambii de la Chelsea), dar şi a lui Youri Tielemans de la Licester City. Toţi trei îşi termină contractele cu echipele lor în vara lui 2023 şi pot fi aduşi gratis pe Camp Nou, aşa cum Barcelona a obişnuit în ultimii ani cu Depay, Aubameyang, Kessie sau Eric Garcia.

Afla mai multe despre: xavibarcelonalistatransferurilaporta 

viewscnt
Articole similare